Így hívják majd az esküvő után Meghan Markle-t

esküvő név Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Házasságkötésük után hivatalosan is megváltozik Meghan Markle neve és Harry herceget is máshogyan kell majd szólítani.

Nem csak Anglia, de az egész világ alig várja május 19-ét, azt a napot, amikor végre kimondja a boldogító igent Harry herceg és Meghan Markle. Felmerül azonban a kérdés, a házasságkötés után mi lesz a hivatalos neve a szerelmeseknek? A hírek szerint a királyi család teljes jogú tagjává válva Meghant Rachelnek kell majd szólítani, ugyanis valójában ez az első keresztneve. Emellett a pár megkapja a Sussex hercege és hercegnője nevet és Harry-nek a skót „Ross grófja" cím is kijár. Utóbbit közel 370 éve nem viselte senki – írja a DailyMail.

Meghan és Harry a házasságkötés után megkapja a Sussex hercegnője és hercege címet Forrás: AFP/Adrian Dennis
Esküvőre készül R. Kárpáti Péter, hamarosan érkezhet a baba ishttp://www.life.hu/sztarok/20180131-eskuvore-keszul-r-karpati-peter-hamarosan-erkezhet-a-baba-is.htmlTovábbra is titkolózik új kedvese kilétéről R. Kárpáti Péter, ugyanakkor azt elárulta, hamarosan gyermeket szeretnének. TV + Sztárok--Csalfaság miatt nem kap több szerepet Tuba Büyüküstün és Hazal Filiz Kücükkösehttp://www.life.hu/sztarok/20180131-hutlenseg-miatt-nem-kap-tobb-szerepet-tuba-buyukustun-es-hazal-filiz-kucukkose.htmlHűtlenségük miatt nem osztanak több szerepet a két ismert török színésznőre, Hazal Filiz Kücükkösére és Tuba Büyüküstünre. TV + SztárokOrigoNincs jól Lilu: lebetegedett és a kedve sem jóhttp://www.life.hu/sztarok/20180131-nincs-jol-lilu-lebetegedett-es-a-kedve-sem-jo.htmlRossz kedve van és még meg is betegedett a Keresem a családom forgatásán Lilu. A műsorvezető ezúttal Zürichből jelentkezett be. TV + SztárokOrigoKülönös módon lepte meg követőit Tücsi és vőlegénye - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180130-kulonos-modon-lepte-meg-kovetoit-tucsi-es-ferje-video.htmlÚj játékot indított videóblogjában Tücsi és kedvese. Hasonló ahhoz, amit Ördög Nóra és Nánási Pál is csinált Ázsiában. TV + SztárokOrigoPriscilla Presley is támogatja a budapesti Elvis szobor felállításáthttp://www.life.hu/sztarok/20180130-priscilla-presley-tamogatja-a-budapesti-elvis-szobor-felallitasat.htmlPriscilla Presley is támogatja, hogy Budapest szoborral tisztelegjen Elvis emléke előtt. A rock and roll legenda volt felesége, egyetlen gyermekének édesanyja nyáron látogat Magyarországra a Wonder of You turné keretében. TV + Sztárok--Hódi Pamela elsírja magát, ha veszekednie kell a kislányávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180130-hodi-pamela-elsirja-magat-ha-veszekednie-kell-a-kislanyaval.htmlImmár 4 esztendőssé cseperedett Berki Krisztián és Hódi Pamela közös gyermeke, Natasa Zselyke. A kislány egyre többször fejti ki a véleményét édesanyjának, akivel gyakran össze is különböznek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.