Sarah Ferguson yorki hercegné majdnem lemaradt Harry és Meghan esküvőjéről

esküvő királyi család Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint 600 vendégre számíthatnak a királyi esküvők rajongói, azonban azt senki nem várta, hogy a meghívottak közül épp egy igencsak közeli családtag maradhat ki.

Sarah Ferguson yorki hercegnéről a napokban az a hír járta, hogy nem vehet részt Meghan Markle és Harry herceg esküvőjén. Azonban a Daily Mail friss információi szerint mégis meghívják a látszólag mellőzött nagynénit, aki Vilmos herceg és Katalin hercegné 2011-es esküvőjére sem kapott meghívót.

Sarah Ferguson yorki hercegné megkapja meghívóját a grandiózus esküvőre. Forrás: Getty Images

Az azonban még nem tisztázott, hogy Sarah Fergusont a májusi esküvő mely részére invitálják majd. Talán csak a ceremónián, de az is lehet, hogy csak a fogadáson látják szívesen. Mindazonáltal Harry herceg biztosította a Beatrica és Eugenie hercegnő édesanyját, hogy ott lehet a nagy napon.

Sztárok, akik saját szigetet vásároltak: Mel Gibsontól Shakiráighttp://www.life.hu/sztarok/20180205-sztarok-akik-sajat-szigetet-vasaroltak-mel-gibson-shakira.htmlA luxusotthonok már nem nyújtanak elegendő privát szférát a legnagyobb sztároknak. Ha azt akarják, hogy senki, de senki ne zavarhassa őket, saját szigetet kell vásárolniuk. A leggazdagabbak meg is tették: privát luxusszigeteiken élvezhetik ki igazán a magány. TV + Sztárok--Szabó Zsófi visszatér! Ekkor láthatjuk ismét képernyőnhttp://www.life.hu/sztarok/20180205-szabo-zsofi-visszater-ekkor-lathatjuk-ismet-kepernyon.htmlKét hónapja született meg a kis Mendel, híres édesanyja pedig az RTL Reggelijében elárulta, hogy mikor tér vissza a képernyőre.TV + SztárokOrigoSztárban sztár + 1 kicsi: Vastag Tamás az elmúlt tíz évben egy be nem teljesült ígért volthttp://www.life.hu/sztarok/20180205-sztarban-sztar-1-kicsi-vastag-tamas-az-elmult-tiz-evben-egy-be-nem-teljesult-igert-volt.htmlVéget ért a Sztárban sztár + 1 kicsi legutóbbi szériája. A műsort egy olyan páros nyerte, akik ugyan csak egyszer voltak heti nyertesek, mégis a fináléban nyújtott alakításukkal levették a lábukról a szavazókat.TV + Sztárok--Sztárban sztár + 1 kicsi: lehet, hogy Kocsis Tibi elbohóckodta a sikert?http://www.life.hu/sztarok/20180205-lehet-hogy-kocsis-tibi-elbohockodta-a-sikert.htmlKocsis Tibornak ugyan sikerült a Sztárban sztár + 1 kicsi fináléjáig elmenetelni, de nem nyertek az utolsó adásban. Arra voltunk kíváncsiak, vajon Tibi nem érzi-e úgy, hogy elbohóckodták az első helyet. TV + SztárokÁbel Anita nem nyilatkozik a tegnapi esti ruhájárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180205-abel-anita-nem-nyilatkozik-a-tegnapi-esti-ruhajarol.htmlÁbel Anita pontosan ugyanolyan ruhát viselt a Sztárban sztár + 1 kicsi döntőjében, mint Hosszú Katinka Az Év Sportolója gálán. Erről is kérdeztük volna, meg a TV2-nél megszűnő munkájáról is, de semmi másról nem nyilatkozott, csak a versenyzőkről és a zsűrizésről. TV + SztárokOrigoGesztesi Károly újra látható lesz a tévében: egy sorozatban kapott főszerepethttp://www.life.hu/sztarok/20180205-gesztesi-karoly-egy-sorozatban-kapott-foszerepet.htmlGesztesi Károly több problémával is megküzdött za lemúlt évben, de úgy tűnik sikerült egyenesbe hoznia az életét: elárulta, hogy hamarosan visszatér a tévébe. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.