A mi kis falunk RTL Klub színészek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Válogatott bakik A mi kis falunk második évadának első részéből, avagy a polgármester fogpasztát ken a fejére, Stoki urán után nyomoz, majd muslicás pálinkát iszik, Bakiék pedig még Pajkarétet is összekeverik Pajkaszeggel.

Elképesztően vicces videót raktak össze az RTL Klubon. A mi kis falunk bakiparádáját most mindenki láthatja, jó szórakozást!

Itt pedig bekukkanthatsz a sorozat kulisszatitkaiba is.

Mélyszegénységben él a világhírű DJ Reisz Róbert azaz Robert R. Hardyhttp://www.life.hu/sztarok/20180204-melyszegenysegben-el-a-vilaghiru-dj-reisz-robert-robert-r-hardy.htmlSváby András ATV-n futó műsorában készült riport Reisz Róbertről, vagy ahogyan a legtöbben ismerik Robert R. Hardyról. A stáb a DJ otthonában forgatott: megdöbbentő képsorok következnek. TV + SztárokOrigoÍgy nyert Ambrus Attila és Berki Krisztián az Ázsia Expresszbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180204-igy-nyert-ambrus-attila-es-berki-krisztian-az-azsia-expresszben-tv2.htmlKasza Tibi Pénzt vagy éveket című műsorában kiderült, miként sikerült nyernie Ambrus Attilának és Berki Krisztiánnak az Ázsia Expresszben. TV + SztárokOrigoÉletveszélyben van Szilágyi Istvánhttp://www.life.hu/sztarok/20180204-eletveszelyben-van-szilagyi-istvan-szinesz-lopici-gaspar.htmlNem régiben szabadult a rácsok mögül Szilágyi István fia, aki azért töltött hónapokat a börtönben, mert bántalmazta édesapját, akinek több bordája is eltörött. Úgy tudni, a hétvégén a színész újabb sérüléseket szenvedett. A kommentelők és a szomszédok szerint Szilágyi életveszélyben van. TV + Sztárok--Meghatotta a közönség szeretete jubileumi koncertjén Zalatnay Cinithttp://www.life.hu/sztarok/20180207-meghatotta-a-kozonseg-szeretete-jubileumi-koncertjen-zalatnay-sarolta-cinit.html55 évvel ezelőtt ismerte meg az ország Zalatnay Saroltát a Táncdalfesztiválon. Az énekesnő az első sikere helyszínén, az Erkel Színházban rendezte meg jubileumi nagykoncertjét is.TV + Sztárok--A színpadon omlott össze Völgyesi Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20180203-a-szinpadon-omlott-ossze-volgyesi-gabi-az-unique-enekesnoje.htmlTizenkét évvel ezelőtti idegösszeroppanásáról mesélt Völgyesi Gabi. Az énekesnő elmondta, hogy akkoriban túl sok minden volt a vállán, és kimerült volt. TV + SztárokOrigoMegvan A Dal elődöntős mezőnye: ők csatlakoztak még hozzájukhttp://www.life.hu/sztarok/20180204-megvan-a-dal-elodontos-mezonye-2018.htmlSzombaton este kialakult A Dal elődöntős mezőnye, jó néhány nagy esélyes kiesett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.