Ed Sheeran zenél majd Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén

Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Wpa Pool -
esküvő zene Meghan Markle Harry herceg Ed Sheeran
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg és Meghan Markle esküvője nagy durranás lesz, így természetes, hogy a talpalávalót sem húzhatja akárki. Ed Sheerant érte az a megtiszteltetés, hogy zenéljen a pár menyegzőjén. 

A herceg és az amerikai színésznő eljegyzését novemberben jelentették be, nem sokkal később az esküvő pontos időpontjára is fény derült. Harry herceg és Meghan Markle május 19-én mondja ki a boldogító igent, a nagy esemény előkészületei már javában zajlanak. Természetesen sok mindent nem árulnak el a részletekről, de egy dologra már fény derült: Ed Sheeran fog zenélni az esküvőn.

Meghan Markle és Harry herceg esküvőjén Ed Sheeran zenél Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Wpa Pool

Nem meglepő, hogy az énekes sztárvendégként részt vesz az eseményen, hiszen kapcsolatban áll a királyi családdal, ő jó barátja a herceg unokatestvérének, Beatrix hercegnőnek. Állítólag már hivatalosan is felkérték a muzsikálásra, amit ő tisztelettel el is fogadott - írja a US Weekly.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.