Tenki Réka nem vállalt meztelen jelenetet Alföldi Róbert kérésére sem

2018.02.21. 10:27

Hiába kérte bárki, eddig nem vállalt meztelen jeleneteket a színpadon Tenki Réka, de nem mondja, hogy soha nem is fog. Egyelőre azonban kitart álláspontja mellett, még Alföldi Róbertnek sem mondott igent. 

Tenki Réka eddig soha nem vállalt meztelen jeleneteket a színpadon, hiába próbálta rávenni bárki. Alföldi Róbertnek is nemet mondott, és állítja, biztosan elesett szerepektől azért, mert nem hajlandó levetkőzni. 

Tenki Réka nem vállalt meztelenkedéstFotó: Szabó Gábor - Origo

"Soha semmit nem akarok véglegesen kijelenteni. Tény, hogy ha a színpadon meztelen jeleneteket látok, nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy az illető színész hogyan nézi ki, de azt sem akarom kimondani, hogy soha. Bizonyára elestem szerepektől amiatt, mert nem vállaltam meztelen jeleneteket eddig. Amikor Alföldi Róbert a Nemzetiben felkért Az ember tragédiájára, azzal kezdte, hogy Réka, ugye tudod, hogy az elején meztelennek kell lenni. Mire mondtam neki, hogy Robi, ugye tudod, hogy nem vetkőzöm. Végül eltekintett tőle, mert velem akarta megcsinálni. Ha egy rendező igazán akar egy színészt, bármilyen kompromisszumot meg lehet kötni" - mondta a Fideliónak Réka. 

Alföldi RóbertTenki Rékaszínpadmeztelen