Nem tartott soká a szerelem: Baukó Éva ismét szingli

szingli szex Baukó Éva szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva január végén vallotta be, hogy újra szerelmes. "Van egy férfi az életemben, aki iránt mélyebb érzéseket táplálok" - mondta akkor. Nos, úgy tűnik, a nagy érzések egy hónap alatt el is múltak. A ValóVilág egykori botrányhősnője azt is elárulta, hogy mi volt a gond.

"Az elejétől fogva egy se vele, se nélküle kapcsolat volt a miénk, aztán történt néhány olyan dolog, ami a részemről elfogadhatatlan volt, így véget vetettem az egésznek. Szomorú, mert a szexuális életünk tényleg tökéletes volt, de azon túl nem igazán működtek a dolgok és azért nem minden a szexről szól. 34 éves vagyok, nincs idő várakozni! Komoly kapcsolatra vágyom és nyitott vagyok! Korábban is a legfurább helyeken futottam össze szuper pasikkal, úgyhogy sosem lehet tudni!" - nyilatkozta Éva a Blikknek.

Újra szerelmes a TV2 csinos műsorvezetője, Szabó Dórahttp://www.life.hu/sztarok/20180225-ujra-szerelmes-a-tv2-csinos-musorvezetoje-szabo-dora.htmlSzabó Dóra a Jóban Rosszban egykori színésznője, a Mokka műsorvezetője ismét boldog. Az egyedül töltött évek után végre társra talált.TV + Sztárok--Így néz ki bikiniben Berki Krisztián új barátnője, Katona Renátahttp://www.life.hu/sztarok/20180225-igy-nez-ki-bikiniben-berki-krisztian-uj-baratnoje-katona-renata.htmlBerki Krisztián a napokban vállalta fel új párkapcsolatát: hatalmas szerelemben él a Mazsival, azaz Katona Renátával. A csinos üzletasszonynak két jólmenő cukrászdája van, és nagyon csinos is.TV + Sztárok--A hóban vetkőzött le Demcsák Zsuzsa: megmutatta idomaithttp://www.life.hu/sztarok/20180225-a-hoban-vetkozott-le-demcsak-zsuzsa-megmutatta-idomait.htmlDemcsák Zsuzsa imádja a telet, nem árt neki a hideg: egy jakuzzi szélén pózolva mutatta meg bikinis testét. TV + SztárokOrigoVajna Timi a közösségi oldalán cáfolja a durva pletykákathttp://www.life.hu/sztarok/20180224-vajna-timi-a-kozossegi-oldalan-cafolja-a-durva-pletykakat.htmlVajna Timi az Instagramon hívta fel a figyemet arra, hogy álhírek keringenek róla és férjéről, Andy Vajnáról. TV + SztárokOrigoA Dal 2018: sokkot kaptak a győztes zenekar, az AWS tagjaihttp://www.life.hu/sztarok/20180225-a-dal-2018-sokkot-kaptak-a-gyoztes-zenekar-az-aws-tagjai.htmlA 63. Eurovíziós Dalfesztiválon, Portugáliában az AWS fogja képviselni Magyarországot. Az együttes a A Dal fináléja után nyilatkozott. Elmondták, miért voltak annyira sokkos állapotban, amikor megtudták, ők mehetnek Lisszabonba. TV + Sztárok--Egy budapesti fürdőben csókolja VV Mici melleit Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20180224-egy-budapesti-furdoben-csokolja-vv-mici-melleit-vv-krisztian.htmlAhogy a ValóVilág kamerái előtt, úgy most sem szégyellős VV Mici és párja, Krisztián. TV + SztárokOrigo





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.