Berki Krisztián és Katona Renáta volt férje nem először kerülnek szembe

Katona Renáta Köböl Anita férj Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián újra szerelmes, de ahogy már a Life.hu is megírta, a hölgyemény házas volt akkor amikor összetalálkoztak. Kiderült, hogy Krisztiánt egyszer már összesodorta az élet Renáta férjével, csak egy másik hölgy kapcsán.

Berki Krisztián először egy szépségkirálynő-választáson találkozott Renátával még évekkel ezelőtt, akkor azonban a lány kikosarazta. Elsodorta egymás mellől őket az élet, Renáta meg is házasodott idő közben. Egy üzletemberbe szeretett bele, akivel 2016-ban összekötötték az életüket. Időközben Berki Krisztián is csapta a szelet egy-két hölgynek, köztük Köböl Anitának, aki nem ismerte el, de nem is tagadta a Bors megkeresésére, hogy volt köztük valami.

Berki Krisztián új kedvesével, Katona Renátával Forrás: Instagram/berkikrisztian

„Krisztiánnal ezer éve ismerjük egymást, dolgoztunk is együtt. Nyolc éve barátok vagyunk. Mindig udvarias és tiszteletteljes volt velem, mást nem tudok erről mondani" – mondta Anita, és az is kiderült, hogy

a műsorvezető ugyanannak az üzletembernek is volt a párja, akitől Berki Krisztián elszerette Renátát!

„Igen, valóban egy párt alkottunk Attilával, sok-sok évvel ezelőtt" – ismerte el Anita. Azt azonban fontos megjegyezni, hogy a műsorvezető és az üzletember már lezárták a kapcsolatukat, mire Berki Krisztián bekerült a képbe, nem úgy, mint Renáta esetében. Mazsi bőven házas volt még, amikor egy síelésen összejött Berkivel, onnan már nem is hazament, egyből Krisztiánhoz költözött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.