Így öleli egymást Tóth Gabi és Krausz Gábor: fotó

Forrás: Instagram/Tóth Gabi -
Tóth Gabi fotó Krausz Gábor szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolata nem titok azok előtt, akik követik a két celebet Instagramon, és úgy tűnik, már ők sem akarnak titkolózni. Miután az összefonódó kezeikről posztoltak, most azt mutatták meg, hogy ölelik egymást. 

Végre már nem csak a kezeiket vállalják fel Tóth Gabiék: igazi közös képet mutattak magukról. Persze a rajongóik előtt már egy jó ideje nem titok, hogy az énekesnő és Krausz Gábor séf egy párt alkotnak, hiszen bőszen kommentelgettek egymás képei alá, mostanra azonban már az is biztos lehet benne, aki eddig kételkedett.

Így öleli egymást Tóth Gabi és Krausz Gábor Forrás: Instagram/Tóth Gabi

Ezúttal ugyanis azt mutatták meg, hogyan ölelik egymást. Látszik, hogy igazán boldogok, na meg fáradtak, de egymás karjaiban biztos ki tudják majd pihenni magukat.

Ábrahám Edit válásáról vallott: másfél évbe telt, mire túltette magát rajtahttp://www.life.hu/sztarok/20180307-abraham-edit-valasarol-vallott-masfel-evbe-telt-mire-tultette-magat-rajta.htmlÁbrahám Edit több mint 20 év után vált el férjétől, ennek feldolgozása nagyon sok időbe telt: másfél év és egy szakértő segítsége is kellett hozzá. TV + Sztárok--Macaulay Culkin szerint van egy óriási hiba a Reszkessetek, betörők!-benhttp://www.life.hu/sztarok/20180307-macaulay-culkin-szerint-van-egy-oriasi-hiba-a-reszkessetek-betorokben.htmlMacaulay Culkin ezúttal Jimmy Fallon vendége volt és elárulta, mindig is volt valami, ami nagyon zavarta a Reszkessetek, betörők! című filmekben. TV + SztárokOrigoVarga Viktor és Cinthya Dictator év végén szakítottak, az énekes most magára koncentrálhttp://www.life.hu/sztarok/20180307-varga-viktor-es-cinthya-dictator-ev-vegen-szakitottak-az-enekes-most-magara-koncentral.htmlTöbb éves együttjárás után december 31-én szakított egymással Varga Viktor és Cinthya Dictator. Az énekes erről mesélt, valamint arról, hogy igyekszik újra megtalálni önmagát. TV + Sztárok--Így ismerkedett meg egymással Delhusa Gjon és unokája korú szerelme, Fannihttp://www.life.hu/sztarok/20180307-igy-ismerkedett-meg-egymassal-delhusa-gjon-es-unokaja-koru-szerelme.htmlDelhusa Gjon és a 22 éves szerelme bebizonyították mindenkinek, hogy nem számít a kor: ők évek óta boldogok, és most azt is elárulták, hogyan ismerkedtek meg, és mi a titkuk. TV + SztárokOrigoGálvölgyi Jánost soha nem érdekelték igazán a jó mellű nőkhttp://www.life.hu/sztarok/20180307-galvolgyi-janost-soha-nem-erdekeltek-igazan-a-jo-mellu-nok-intelligencia.htmlGálvölgyi János elárulta, mindig is az intelligens hölgyeket szerette és nála soha nem volt esélye azoknak a nőknek, akik csinosak, de buták. TV + SztárokOrigoVajna Timi Andy Vajnával ebédelt Los Angelesben: közös fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180307-vajna-timi-andy-vajnaval-ebedelt-los-angelesben.htmlVajna Timi örömmel mutatta meg a követőinek, hogy ki is az a férfi, akivel ebédel: most igazán boldogok. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.