A legsötétebb titkok Beyoncé és Jay-Z házasságából: féltékenység és gyűlölet

Forrás: AFP/Neilson Barnard -
Jay-Z házasság titok Beyoncé féltékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs olyan ember, akinek ne lenne titkolnivalója, vagy legalábbis olyan magánéleti válsága, amit nem szeretne a nyilvánosság elé tárni. Ha azonban valaki akkora szupersztár, mint Jay-Z és Beyoncé, akkor a rejtegetés nem opció. Az ő sötét titkaik is kiderültek: a híresztelések szerint kapcsolatuk tele van hazugsággal és féltékenységgel.

A kapcsolatuk hazugságra épült


Még Jay-Z is elismerte, hogy kapcsolatuk nem teljesen az őszinteségre épült. Ha lehet találgatni, akkor főleg Jay-Z volt az, aki nem mondott igazat, illetve elhallgatott egy-két dolgot, főleg a nőügyeit. A csajokról ugyanis Beyoncé mellett sem tudott lemondani, miközben igyekezett elkápráztatni az énekesnőt..

Beyoncé és Jay-Z kapcsolata sosem volt tökéletes Forrás: AFP/Neilson Barnard


Rengetegszer szakítottak

Beyoncé és Jay-Z sokat adnak a látszatra, ezért nem lehetett arról hallani, hogy a pár kapcsolata időről időre meggyengül. Többször is szakítottak az elmúlt években, de arra ügyeltek, hogy ez ne derüljön ki. Beyoncé nagyon sokszor eljutott addig a pontig, hogy végleg befejezi, de valahogy mindig megfutamodott a lépés elől. Azt követően pedig, hogy megszületett az első gyermekük, nem volt kérdés, hogy együtt maradnak-e.


Családjaik gyűlölik egymást

Az sem nagy titok, hogy Beyoncé családja nem nagy rajongója Jay-Z-nek. Mint tudjuk, az énekesnő testvére, Solange egy alkalommal al iftben rúgdosta össze a rappert, amit Beyoncé végignézett. Az énekesnő nem avatkozott bele a verekedésbe, mint később kiderült azért, mert valószínűleg egyetéretett testvérével: Jay-z megcsalta őt, ezért akadt ki teljesen Solange. Beyoncé családja azonban nem ettől pártolt el a rapper mellől, a kezdetetktől fogva nem támogatták a kapcsolatukat.

Beyoncé depressziója és önbizalomhiánya

Erős és magabiztos nőnek tűnik Beyoncé, de ez nagyon távol áll az igazságtól. Létrehozott egy alteregót magának, aki Sashát, aki minden olyan tulajdonsággal bír, amivel ő nem. Sasha ravasz, rettenthetetlen, kacér és magabiztos, míg Beyoncé félén és önbizalomhiánnyal küzd. A Destiny's Child feloszlása után például ki sem mozdult a szobájából, nem evett és kétségek gyötörték, de azóta is volt már ilyen időszaka, ami Jay-Z mellett nem meglepő.


Őrületes féltékenység

Talán nem olyan nagy csoda ezek után, hogy Beyoncé őrületesen féltékeny. A szülei elváltak egymástól méghozzá azért, mert apja megcsalta édesanyját, ráadásul, mint ahogy az kiderült, önbizalomhiánnyal is küzd az énekesnő. Élete első barátja is megcsalt, ezt a traumát sosem fogja elfelejteni, de Jay-Z-vel sincs nagyobb szerencséje: mind tudjuk, hogy a rapper is hűtlen volt az énekesnőhöz, így egyáltalán nem meglepő, ha Beyoncé nem bízik meg a férfiakban, és őrületesen féltékeny.

Stohl András élete megváltozott: ma már nem bulizikhttp://www.life.hu/sztarok/20180309-stohl-andras-elete-megvaltozott-ma-mar-nem-bulizik.htmlStohl Andrásnak hosszú ideig szólt a bulikról, a hajnalig tartó dorbézolásról az élete, de mára megváltozott: ezért alakult át az élete. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoEgy nő állítja, Ed Westwick 2 napig szexrabszolgaként tartotta őt fogvahttp://www.life.hu/sztarok/20180309-egy-no-allitja-ed-westwick-2-napig-szexrabszolgakent-tartotta-ot-fogva.htmlAz utóbbi időben többen is megvádolták szexuális zaklatással a Gossip Girl sztárját, Ed Westwicket, most azonban egy nő még ennél is súlyosabb váddal hozakodott elő, állítja, hogy a színész 48 órán keresztül gyakorlatilag szexrabszolgaként tartotta őt fogva. TV + Sztárok--Egyre több probléma nehezíti Selena Gomez és Justin Bieber kapcsolatáthttp://www.life.hu/sztarok/20180309-egyre-tobb-problema-neheziti-selena-gomez-es-justin-bieber-kapcsolatat-szerelem.htmlBár ősz óta újra egy párt alkot Selena Gomez és Justin Bieber, kapcsolatuk korántsem felhőtlen. TV + Sztárok--Kötéllel fojthatták meg VV Fannit: a rendőrség tettestárs után nyomozhttp://www.life.hu/sztarok/20180309-kotellel-fojthattak-meg-vv-fannit-a-rendorseg-tettestars-utan-nyomoz.htmlVV Fannit szinte biztos, hogy egy kötéllel fojtották meg, melyet abban az autóban találtak, amit a gyanúsított vezetett. Három DNS volt a kötélen: Fannié, a gyilkossággal gyanúsított személyé, és egy ismeretlen férfié! TV + Sztárok--Pintér Tibor nőnap alkalmából egy Zámbó Jimmy nótát szavalt el: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180309-pinter-tibor-nonap-alkalmabol-egy-zambo-jimmy-notat-szavalt-el-video.htmlPintér Tibor nőnap alkalmából egy Zámbó Jimmy nótával, illetve annap elszavalásával akart kedveskedni a gyengébbik nemnek: nem jött össze.TV + SztárokOrigoA Fonogramon esett egymásnak Lotfi Begi és Czutor Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20180309-a-fonogram-galan-esett-egymasnak-lotfi-begi-es-czutor-zoltan.htmlA Fonogramon kérte számon Czutor Zolit korábbi nyilatkozata miatt Lotfi Begi, a Compact disco dj-je. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.