Heidi Klumnak új pasija van: Adrien Brodyval hozták össze

Adrien Brody szerelem Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Heidi Klum már túltette magát legutóbbi szakításán, és meg is van a következő kiszemeltje: Oscar-díjas színészre pályázik.

Heidi Klum nem bánkódott sokáig szakítása után. Vito Schnabellel nem is olyan rég ért véget a kapcsolatuk, de már szemet is vetett egy másik hírességre. Az a hír járja, hogy a német modell egy Los Angeles-i rendezvényen szűrte össze a levet egy Oscar-díjas színésszel, méghozzá Adrien Brodyval.

Heidi Klum és Adrien Brody? "Forrás: AFP/Matt Winkelmeyer "

A szemtanúk szerint a páros körül végig nagyon forró volt a hangulat, szinte végig csak egymással foglalkozta a partin. A bennfentesek azonban úgy vélik, nem lesz komoly kapcsolat a két sztár flörtöléséből: ez csak erre az éjszakára szólt.

Nagyon jól érezték magukat egymás társaságában Forrás: Getty Images/2018 Kevin Tachman/amfAR2017/Kevin Tachman/Amfar2017

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.