Friderikusz Sándor egy luxushotelben veszekedett a Music FM rádió vezetőjével

Forrás: MTI/Földi Imre -
Music Fm luxushotel Friderikusz Sándor veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Friderikusz Sándor egy luxushotel halljában veszett össze a Music Fm vezetőjével: a tévéslegenda műsorát meg is szüntették. 

Friderikusz Sándor a Music Fm-en vasárnapoként volt hallható, ám utolsó adásában rejtélyes módon búcsúzott a hallgatóktól.

„Nem tudom megmondani, hogy jövő vasárnap ezen keretek között tudunk-e még találkozni. Remélem, igen. Rajtam nem fog múlni"

Friderikusz Sándor Forrás: MTI/Földi Imre

Műsorát ezen adás után levették a Music Fm repertoárjából.

A Bors megtudta, hogy Friderikusz

utolsó adása előtt heves vitába keveredett a rádió vezetőjével.

Hatalmas veszekedés tört ki a két férfi között, a szálloda dolgozóinak állítólag közbe is kellett lépniük.

Azt nem tudni, hogy Friderikuszt rúgták-e ki, vagy ő maga mondott fel, ugyanis a csatorna dolgozói nem voltak hajlandóak megszólalni az ügyben.

A lap próbálta elérni mindkét érintett felet is, azt írja, de egyelőre egyik sem vette fel a telefont.

Polgár Árpád felesége, Tünde is beszáll a Feleségek Luxuskivitelben gazdag hölgyei közéhttp://www.life.hu/sztarok/20180312-polgar-arpad-felesege-tunde-is-beszall-a-felesegek-luxuskivitelben-csapataba.htmlMár forgatják a Feleségek Luxuskivitelben című reality újabb évadát. A műsor új szereplőkkel indul hamarosan: Yvonne Dederick mellett Polgár Tünde, Polgár Árpád műkereskedő felesége is látható lesz a luxusműsorban. TV + SztárokOrigoCameron Diaz visszavonul: nem forgat több filmethttp://www.life.hu/sztarok/20180312-cameron-diaz-visszavonul-nem-forgat-tobb-filmet.htmlCameron Diaz életében először felhőtlenül boldog fiatal rockzenész férje oldalán. A világhírű színésznő éppen ezért minden idejét családjára szeretné fordítani: a hírek szerint 2014 óta minden filmszerepet visszautasít. TV + Sztárok--Hosszú Katinka és Shane Tusup szünetelteti a válást: kérvényt nyújtottak behttp://www.life.hu/sztarok/20180312-hosszu-katinka-es-shane-tusup-szunetelteti-a-valast.htmlA rajongók reménykednek: Hosszú Katinka és edző férje, Shane Tusup képviselőiken keresztül kérvényezték a válás szüneteltetését. TV + SztárokOrigoA Fonogramon esett egymásnak Lotfi Begi és Czutor Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20180309-a-fonogram-galan-esett-egymasnak-lotfi-begi-es-czutor-zoltan.htmlA Fonogramon kérte számon Czutor Zolit korábbi nyilatkozata miatt Lotfi Begi, a Compact disco dj-je. TV + Sztárok--Borbély Alexandra így készül az Oscar-gálára: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180304-borbely-alexandra-igy-keszul-az-oscar-galara-foto.htmlHamarosan a vörös szőnyegre lép Borbély Alexandra is az idei 90. Oscar-gálán, ugyanis ő a főszereplője annak a magyar filmnek, ami nagy eséllyel indul idén a győzelemért. A Testről és lélekről lehet a következő Oscar-díjas magyar alkotás.TV + SztárokOrigoKylie Jenner kisbabája így cumizik: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180304-kylie-jenner-kisbabaja-igy-cumizi-video.htmlNéhány hete adott életet kisbabájának Kylie Jenner. Íme az első cuki videó a kis Stormiról.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.