Pippa Middleton apósát nemi erőszakkal vádolják, őrizetbe is vette a rendőrség

Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/PA Images/Arthur Edwards/The Sun -
Pippa Middleton vád nemi erőszak após
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pippa Middleton egy ideje eltűnt a nyilvánosság elől, most már az okát is tudjuk: apósát nemi erőszak miatt őrizetbe vette a rendőrség.

Pippa Middleton 73 éves apósát, David Matthews-t azzal vádolják, hogy 1998-1999 között

nemi erőszakot követett el.

Az állítólagos áldozat 20 év után tett feljelentést a rendőrségen.

David és Jane Matthews Pippa esküvőjén Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/PA Images/Arthur Edwards/The Sun

Egyelőre ennél többet nem tudni, sem a királyi család sem a Middletonok nem kommentálták az eseményeket - írta meg a Town and Country.

Endrei Judit lányát a HÉV-en tépte megy egy részeg férfi, senki sem segítetthttp://www.life.hu/sztarok/20180331-endrei-judit-lanyat-a-hev-en-tepte-megy-egy-reszeg-ferfi-senki-sem-segitett.htmlEndrei Judit lányát nagypénteken a HÉV-en megtámadta egy részeg férfi, de senki sem segített neki. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoPsota Irén, színészlegenda naplójában írt gyötrelmes és szenvedésekkel teli életérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180331-psota-iren-naplojaban-irt-gyotrelmes-es-szenvedesekkel-teli-eleterol.htmlMinden idők egyik legünnepeltebb és legtehetségesebb színésznője, Psota Irén naplójában írta le szenvedéseit és mindennapi küzdelmeit. Szívszorító vallomás.TV + Sztárok--Larion Zoé adásban pofozta fel férjét, Müller Attilát: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180331-larion-zoe-adasban-pofozta-fel-ferjet-muller-attilat-video.htmlA Drágám, add az életed című műsorban pofozta fel párját, Müller Attilát Larion Zoé.TV + SztárokOrigoCinthya Dictator kopasz macskáját csókolgatja az ágyban: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180331-cinthya-dictator-kopasz-macskajat-csokolgatja-az-agyban-foto.htmlCinthya Dictator kétségtelenül imádja kopasz cicáját, még az ágyba is magával viszi.TV + SztárokOrigoPirner Alma szexi nyuszijelmezben kíván boldog ünnepeket: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180331-pirner-alma-szexi-nyuszijelmezben-kivan-boldog-unnepeket-foto.htmlPirner Alma nyusziként is nagyon dögös: így kíván kellemes ünnepeket követőinek.TV + Sztárok--Most már biztos: szakított Nádai Anikó és VV Aureliohttp://www.life.hu/sztarok/20180331-szakitott-nadai-aniko-es-vv-aurelio-most-mar-biztos.htmlKét napja röppent fel a hír, hogy Nádai Anikó és VV Aurelio szakítottak. Mindkét celeb eltüntette a szerelmes fotókat a közösségi oldalakról, csak azok maradhattak, amin baráti társaságban szerepelnek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.