Kerényi Miklós Gábor fenyegetés Lőrinczy György Operettszínház kirúgás metoo KERO
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kerényi Miklós Gábor zaklatási vádja óta nem kívánatos személy az Operettszínházban, azt állítja, hogy akik mégis kiállnának mellette, azokat kirúgással fenyegetik a teátrumban. Erről és a botrányáról is nyilatkozott a Mokkában.

Kerényi Miklós Gábort zaklatással vádolták, a sorozatos nyilatkozatok következtében pedig távozott az Operettszínházból. A teátrumban belső vizsgálat indult, amely eredménytelenül zárult: nem igazolt semmilyen a rendező ellen felhozott vádat. Hosszú hallgatás után ezért szólalt meg most KERO, aki előbb Facebook-oldalán írta ki magából a sérelmeit, de a Mokkában is beszélt az elmúlt időszakról.

Kerényi Miklós állítja, fenyegetik azokat, akik kiállnak mellette Forrás: Mokka

Eddig nehezen tudott volna megszólalni, hiszen az Operettszínházzal nemcsak egy munkát, hanem egy családot is veszített, ezt pedig meg kellett gyászolni. Elmondta, azt is nagyon

fájlalja, hogy a színház főigazgatója, Lőrinczy György teljesen hátat fordított neki:

a vádak kikerülése óta egyetlen egyszer beszéltek, ügyvédek jelenlétében. „Ez egy 29 éves barátság. Együtt töltöttünk rettenetesen sok évet, együtt küzdöttünk az Operettszínházért. Mindent tudok róla, ő mindent tud énrólam" – mondta KERO a Mokkában. Nem érti, hogy lehet egyik pillanatról a másikra így elfelejteni valakit.

Alig éltem túl"


amikor Maros Ákost elfenekelte egy vállfával

Azt sem érti, ha már a vizsgálat lezárult, és nincs ellene vád, miért nem mehet még mindig be a színházba.

„Most, hogy lezárult a vizsgálat, nagyon érdekes volt, hogy színészek és koreográfusok aláírásokat gyűjtöttek egy teljesen ártalmatlan papírra. Körülbelül az volt a témája, hogy »Tisztelt Tanár úr, Kerényi Miklós Gábor, köszönjük az elmúlt évek munkáját, reméljük, lesz még részünk közös sikerben«" – mondta a rendező, és azt állítja, hogy a főigazgató mindenkit berendelt magához, aki aláírta ezt és kirúgással fenyegetőzött. „Énekest, írót, színészt felhívott, felhívatott és megfenyegetett" – állítja Kerényi Miklós Gábor.

Levették a DNS-mintákat a VV Fanni gyilkosságával gyanúsított férfi családjától http://www.life.hu/sztarok/20180405-levettek-a-dns-mintakat-a-vv-fanni-gyilkossagaval-gyanusitott-ferfi-csaladjatol.htmlA VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított személy férfi családtagjaitól levették a DNS-mintákat. Erre azért volt szükség, mert a vádlott autójában talált kötélen ismeretlen DNS-t találtak, és felmerült a gyanú, hogy egy családtagé lehet. TV + Sztárok--A folyóból kellett kimenteni Rubint Rékáékat Zanzibáronhttp://www.life.hu/sztarok/20180405-a-folyobol-kellett-kimenteni-rubint-rekaekat-zanzibaron-tabor.htmlÉletveszélyes helyzetbe került Zanzibáron Rubint Réka és csapata: egy megáradt folyó rabjai lettek egy órán keresztül. TV + Sztárok--Letícia spanyol királynő a nyilvánosság előtt alázta meg anyósát, Zsófia királynét: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180405-leticia-spanyol-kiralyno-a-nyilvanossag-elott-alazta-meg-anyosat-zsofia-kiralynet.htmlNem mindennapi felvételt rögzítettek a spanyol királyi családban uralkodó feszültségekről. A királynő és menye a videó tanulsága szerint nagyon nincsenek jóban!TV + Sztárok--Oszter Sándor tavainak második gátja is leszakadt: a katasztrófavédelem segítetthttp://www.life.hu/sztarok/20180405-oszter-sandor-tavainak-masodik-gatja-is-leszakadt-a-katasztrofavedelem-segitett.htmlOszter Sándor kivívta a diósjenői lakosok unszimpátiáját azzal, hogy mesterséges tavakat építtetett kertjébe, ezzel a lakosok szerint veszélyezteti a már meglévő horgásztavat, és persze a természeti kincseket is. TV + Sztárok--Kulcsár Edina nem megy idén strandra, csak hosszúnadrágbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180403-kulcsar-edina-nem-megy-iden-strandra-csak-hosszu-nadragban.htmlKulcsár Edina várandóssága alatt egyetlen falatot sem von megmagától, ám éppen ezért úgy gondolja, hogy idén valószínűleg őt senki nem látja majd a strandon, maximum hosszúnadrágban. TV + Sztárok--Hódi Pamela a bírósághoz fordult Berki Krisztiánnal közös gyermekük elhelyezése miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180405-hodi-pamela-a-birosaghoz-fordult.htmlHódi Pamela pert indított Berki Krisztián ellen: gyermekük elhelyezése az ok. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.