Parkolási korlátozást vezettek be a kórháznál, ahol Katalin hercegné szülni fog

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Albert Nieboer -
szülés Katalin hercegné Vilmos herceg kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kórházban már minden készen áll Katalin hercegné szülésére: már azt a helyet is kijelölték, ahova az újságírók parkolhatnak autóikkal.

Úgy tudni, április húszadika körül várja harmadik gyermeke érkezését Katain hercegné, ám a St. Mary's kórházban már most minden készen áll a királyi családtagok fogadására. Hogy elkerüljék a váratlan helyzeteket, az épület körül máris parkolási korlátozásokat vezettek be. Többek között kijelölték azt a területet, ahova az újságírók hada parkolhat. Ez az épületnek annál a szárnyánál van, ahol György herceg és Charlotte hercegnő is született - számolt be róla a Metro.

A korlátozás a mai naptól egészen április 30-ig tart, tehát ez idő alatt biztosan megszületik a baba, akiről eddig senki nem tudja, hogy kisfiú lesz vagy kislány.

Katalin hecegné bármikor megszülhet Forrás: Picture-Alliance/AFP/Albert Nieboer

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.