Megszólalt a szemtanú, aki ott volt Berki Krisztián és Baukó Éva vitájánál

Forrás:Facebook/Baukó Éva, TV2 -
vita FEM3 Baukó Éva Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A FEM3 Café egyik adása közben veszett össze Baukó Éva és műsorvezető-társa, Berki Krisztián. A hölgy, aki vendég volt a műsorban akkor, elmondta, hogya érezte magát ebben a kellemetlen szituációban.

Eddig videóban üzengetett egymásnak a FEM3 két műsorvezetője, most azonban egy harmadik személy, a szemtanú is beszámol a történtekről. Az indulatok Gáspár Ágnes protokollszakértő előtt szabadultak el. A hölgy a 24.hu-nak nyilatkozott.
"Meglepett, hirtelen azt sem tudtam, miről van szó, mert épp a protokoll volt a téma. Ez protokollárisan sem volt odavaló, és nem csak nekem, de a nézőnek sincs köze mindehhez. Itt a néző a fontos, rájuk sem tartozik, egy nézőnek a háttértörténetekre nincs szüksége" - mondta Gáspár Ágnes.

Berki és Baukó adásban esett egymásnak Forrás: FEM3

Baukó azzal is megvádolta Berkit, hogy szexuális ajánlatot tett neki. Közben a TV2 is állásfoglalt a vitában, a csatorna közölte, hogy Éva és Krisztián többet nem vezethet együtt műsort. Éva párja Kadlecsek Krisztián lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.