Radics Gigi szakított és ő lesz a negyedik X-Faktor mentor

X-Faktor mentor Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigi lesz a negyedik X-Faktor mentor, ő maga vallotta be a sajtó megkeresésére.

Bár a három férfi mentor személyéről már jó ideje tudunk, Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti a második szériát is elvállalták, a női mentor kiléte kérdéses volt. Radics Gigi azonban boldogan mondott újra igent és ül be negyedik tagként a mentori székbe.

Gigi mögött nagyon kemény időszak áll:

hosszú idő után szakított zenész kedvesével.

A nehéz hónapokat Amerikában vészelte át, hogy hazatérve teljes erőbedobással koncentrálhasson új feladataira.

Radics Gigi Forrás: RTL Klub

"Nehéz hónapok vannak mögöttünk, de be kellett látnunk, hogy már nem működik tovább a kapcsolatunk, így szép csendben elengedtük egymást. Mindketten nagyon sokat dolgozunk, és már nem tudtunk elég időt fordítani egymásra, ami megviselte a kapcsolatunkat. Átbeszéltünk mindent, és a különválás mellett döntöttünk" - vallotta be Gigi a Blikknek.

"Óriási örömmel térek vissza a srácokhoz, azonnal igent mondtam, amikor felkértek a következő X-Faktor-évadra."

György herceg és Sarolta hercegnő is megérkeztek kistestvérükhöz: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180423-gyorgy-herceg-es-sarolta-hercegno-is-megerkeztek-kistestverukhoz-foto.htmlVilmos herceg egy sötét színű terepjáróval távozott a kórházból, azért, hogy két kisgyermemküket, Györgyöt és Saroltát is a helyszínre hozza, ahol hamarosan bemutatják az újszülött királyi babát.TV + Sztárok--Gyereksztárok, akik még híresnek hiszik magukat: Lindsay Lohantől Aaron Carterighttp://www.life.hu/sztarok/20180425-gyereksztarok-akik-meg-hiresnek-hiszik-magukat.htmlNem minden gyereksztár tudja felnőttként is fenntartani karrierjét és népszerűségét, ám vannak, akiket ez egyáltalán nem zavar. Lindsay Lohan vagy éppen Dustin Diamond olyan hírességek, akik megelégszenek a korábban elért sikereikkel, és még mindig a gyerekkorukban elért népszerűségükből élnek. Észre sem veszik, hogy már egyáltalán nincsenek od értük az emberek. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián reagált a Hódi Pamelát ért fenyegetés ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20180425-berki-krisztian-reagalt-a-hodi-pamelat-ert-fenyegetes-ugyeben.htmlNemrégiben vehették kezükbe az olvasók Berki Kriszitán és Ambrus Attila közös könyvét. Többek között az is olvasható benne, hogy Berki Krisztián megfenyegetette egykori kedvesét, Hódi Pamelát. Most Berki is reagált. TV + SztárokOrigoTóth Gabi ismét dekoltázst villantott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180425-toth-gabi-ismet-dekoltazst-villantott-foto.htmlTóth Gabi ismét dekoltázst villantott, egy testhezálló, kivágott ruhában mutatta meg bomba alakját. TV + SztárokOrigoTolvai Reni merész dekoltázsával babonázta meg rajongóit: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180425-tolvai-reni-meresz-dekoltazsaval-babonazta-meg-rajongoit-foto.htmlTolvai Reni ezúttal is egy merészet posztolt közösségi oldalára: dekoltázst villantott rajongói legnagyobb örömére. TV + Sztárok--Kerényi Miklós Gábor indulatkezelési terápián vett részthttp://www.life.hu/sztarok/20180425-kerenyi-miklos-gabor-indulatkezelesi-terapian-vett-reszt.htmlKerényi Miklós Gábort nem csak zaklatással vádolták, azt is a szemére vetették, hogy rendezőként nagyon sokszor túl vehemens. Tudta, hogy változtatnia kell, ezért kérte szakember segítségét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.