Hajdú Péter szexképeket küldözgetett ATV-s kollégáinak: minden kiderült

Fotó: Mudra László/Origo -
ATV szexkép kirúgás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péternek távoznia kell az ATV-től, ezt a csatorna vezetősége is megerősítette. Ezúttal pedig elképesztő dolgok derültek ki...

Néhány hete derült ki, hogy bár Hajdú Péter sikerműsorokat készített az ATV csatornáján, a vezetőség nem kívánja tovább meghosszabbítani vele a szerződését. Akkor Németh Szilárd, a csatorna vezérigazgatója szakmai és emberi okokra hivatkozott. Kiderült, hogy Sváby András sem beszél már a tévéssel, sőt néhány kollégájával is elmérgesedett a viszonya.

Hajdú Péter Fotó: Mudra László/Origo

Ezúttal pedig egy olyan chatbeszélgetés szivárgott ki, ami durván szexuális tartalmú. Hajdú az ATV szakmai beszélgető programjában küldözgetett pornófelvételeket. Amivel a legjobban sokkolta kollégáit, az egy olyan fotó volt, amin egy idős nénit láthatunk közösülés közben. A képet a Bors oldalán megnézhetitek.

"Mint a legtöbb helyen, nálunk is működik egy belső chatoldal, ahol a munkával kapcsolatos szakmai dolgokat beszéljük meg. Nagy előnye, hogy gyors a kommunikáció, mindenki látja, miről van szó. Na, erre az oldalra töltött fel egy mocskos dolgot Hajdú Péter. A médiában dolgozunk, nem vagyunk vaskalaposak, de gondoljanak csak bele, milyen érzés lehetett meglátni a pornóvideóból kivágott képet, aminek egy nagymamakorú néni a főszereplője. Na, és ez az otrombaság nehezen fér össze az ATV szellemiségével, azért ez a csatorna mégiscsak a Hit Gyülekezete érdekeltségébe tartozó cégek tulajdona, rendszeresen a képernyőre kerülnek a vasárnapi istentiszteletek. Szóval ez a kollégáknál és a csatorna vezetőinél is kiverte a biztosítékot" - mesélte a lapnak az informátor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.