Kasszás Erzsi helyett Icuka a CBA-reklámok sztárja: videó

Forrás: Facebook/CBA -
Icuka CBA reklám Kasszás Erzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasszás Erzsitől búcsút kell vennie a rajongóknak, helyette ezentúl Icukával találkozhatunk, aki előbújt a boltvezetői irodájából, hogy elrappelje, milyen a CBA-s varázs.

A CBA nagyon eltalálta Kasszás Erzsi karakterét, és az új reklámot, habár eleinte sokaknak idegesítő volt a videó, végül mindenki megszerette az éneklő boltos kisasszonyt. Most azonban lecserélték a már ikonikussá vált figurát, Icuka vette át a főszerepet helyette. A boltvezető a történet szerint eddig az irodájából szemlélte Kasszás Erzsi sikerét, de most előbújt, hogy megmutassa, milyen is a CBA-s varázs.

Kasszás Erzsi helyett Icuka a CBA-reklámok sztárja Forrás: Facebook/CBA

A karaktert Bach Szilvia színésznő formálja meg, aki kreativitásával is hozzájárul a tökéletes videó elkészítéséhez. A hírek szerint hamarosan egy nagy hazai rapper is csatlakozik Icukához, de az ő kiléte egyelőre titok - írja a Blikk.

Palvin Barbi modellt keblét megmutató fürdőruhában fotózták (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180507-palvin-barbi-modellt-keblet-megmutato-furdoruhaban-fotoztak-18.htmlKissé extrém fürdőruhában fotózták Palvin Barbarát, ugyanis a dressz nem takarja az egyik keblét. Nem tudni, mennyire hordható ez a darab, az azonban biztos, hogy a modellnek nagyon jól áll. TV + Sztárok--Meztelenül fotózták a tengerparton Kim Basinger és Alec Baldwin lányát, Ireland Baldwint: fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180507-meztelenul-fotoztak-a-tengerparton-ireland-baldwint-foto.htmlAlec Baldwin és Kim Basinger lánya megmutatta, mit is örökölt az édesanyjától: meztelenül fotózták a tengerparton a 22 éves modellt. TV + SztárokOrigoMegmentette egy néző életét Peller Károly: színházi előadás közben lett rosszul a férfihttp://www.life.hu/sztarok/20180507-megmentette-egy-nezo-eletet-peller-karoly-szinhazi-eloadas-kozben-lett-rosszul-a-ferfi.htmlAz Operettszínház pénteki Mágnás Miska előadásán rosszul lett egy néző a nézőtéren, ezért a színpadon játszó Peller Károly félbeszakította az előadást. TV + SztárokOrigoSokkot kapott: leégették Tápai Szabina hajáthttp://www.life.hu/sztarok/20180507-sokkot-kapott-leegettek-tapai-szabina-hajat.htmlMinden nő rémálma az, ami A Nagy Duett szereplőjével, a kézilabdázó Tápai Szabinával történt. TV + Sztárok--Andy Vajnának nagyon hiányzik a feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20180507-andy-vajnanak-nagyon-hianyzik-a-felesege.htmlA Ripost készített interjút Andy Vajnával, aki a házasságáról is beszélt.TV + Sztárok--Tóth Andi és Rippel Feri esett ki A Nagy Duett mai élő adásábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180506-toth-andi-es-rippel-feri-esett-ki-a-nagy-duett-mai-elo-adasabol.htmlA Nagy Duett 4. adásából Tóth Andi és Rippel Feri párosa esett ki, ők nem folytathatják tovább. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.