Palya Bea megszólalt a válásáról: videó

Fotó: Polyak Attila - Origo -
válás Tatár Csilla Palya Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palya Bea nyolc hónapja nem adott interjút, de Tatár Csillával kivételt tett: válásáról és új albumáról beszélt, melyek szorosan kapcsolódnak egymáshoz.

Palya Bea nyolc hónap után először szólalt meg, Tatár Csillának beszélt a válásáról. „Végül is ez egy gyászmunka és egy újjáépítkezés. Egy elengedés, egy újrakezdés" – mondta Palya Bea. Az énekesnő erről az időszakról egy egész albumot készít, ami azért nem lesz annyira személyes, így bárki a saját történetének érezheti.

Palya Bea a válásáról mesélt Fotó: Polyak Attila - Origo

„Ezt a történetmesélést használtam a gyógyulás eszközeként" – de leszögezte, nem csak a saját rossz élményeit írja meg. Elárulta, a válást saját maga előtt is nehéz volt tisztázni. „Ez egy új öndefiníció, még most is folyamatban van" – mondta az énekesnő. „Nem tudom, hogy én szépen válok-e, de nagyon igyekszem" – tette még hozzá Bea.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.