Szulák Andrea méltósággal viseli korát: nem akar fiatalabbnak tűnni

Fotó: M. Schmidt János - Origo -
méltóság plasztikai beavatkozás kor Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szulák Andrea 54 éves, de méltósággal viseli a korát. Ugyan megérti, hogy egyeseknek segít egy-egy kisebb beavatkozás, de ő nem küzd a ráncai ellen.

Szulák Andrea fontosnak tartja, hogy egészségesen éljen, de nem akar fiatalabbnak kinézni koránál. A színésznő éppen azt hangoztatja, hogy 50 felett is van élet, és ő kifejezetten élvezi, hogy már betöltötte az 54. életévét.

Szulák Andrea nem szégyelli korát Fotó: M. Schmidt János - Origo

nem küzdök rögeszmésen a korom és a ráncaim ellen.

Borsnak

Barátjával csalta meg Rácz Gergőt egykori párjahttp://www.life.hu/sztarok/20180508-baratjaval-csalta-meg-racz-gergot-egykori-parja-szakitas.htmlRácz Gergő a kamerák előtt elárulta, egyik korábbi barátnője egy barátjával csalta meg. Ez a csúnya szakítás inspirálta új dalát. TV + SztárokOrigoMolnár Anikót megalázta és terrorban tartotta volt párja: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180508-molnar-anikot-megalazta-es-terrorban-tartotta-volt-parja-video.htmlMolnár Anikó egyik volt párja szörnyen vislekedett az egykori valóságshow-sztárral: zaklatta és terrorban tartotta őt. TV + SztárokOrigoGundel Takács Gábor a Viasat3-hoz igazolt: új vetélkedőt vezethttp://www.life.hu/sztarok/20180508-gundel-takacs-gabor-a-viasat3hoz-igazolt-uj-vetelkedot-vezet.htmlGundel Takács Gábor új csatornán, teljesen új műsorral jelentkezik: a tévést ezúttal a Viasat3-on figyelhetik a nézők. TV + Sztárok--Megmutatta formás fenekét Nicole Scherzingerhttp://www.life.hu/sztarok/20180508-megmutatta-formas-feneket-nicole-scherzinger.htmlMesés helyen pihen Nicole Scherzinger, azonban nemcsak a tájat és a meseszép partot mutatta meg követőinek, hanem azt is, milyen szexi a hátsója egy falatnyi bikiniben. TV + SztárokOrigoMegyeri Csilla fürdőruhában mutatta meg kerekded idomaithttp://www.life.hu/sztarok/20180508-megyeri-csilla-furdoruhaban-mutatta-meg-kerekded-idomait-nyaralas.htmlMegyeri Csilla egy tavalyi nyaralós fotót osztott meg a közösségi oldalán, amelyen egy fekete fürdőruhát visel. TV + Sztárok--Nagy Feró elárulta, hogy a konyhában fogant a fiahttp://www.life.hu/sztarok/20180508-nagy-fero-elarulta-hogy-a-konyhaban-fogant-a-fia.htmlNagy Feró kendőzetlenül mesélt arról, hogyan is fogant meg annak idején egyik fia. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.