Gyerekként vagdosta magát Will Smith lánya, Willow

depresszió Willow Smith tinédzser Will Smith Jada Pinkett-Smith gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Will Smith felesége, Jada Pinkett Smith lányával, a most 17 esztendős Willow-val egy amerikai talk show vendége volt. A műsor alatt váratlan dolog történt: a tinédzser olyan sokkoló történetet mesélt el korábbról, amelyről édesanyja sem tudott.

Willow Smith fiatalon megtapasztalhatta, mivel jár a siker, gyermekként is sokat turnézott, saját lemezeket is kiadott. Rengetegen imádták, a sikerrel azonban képtelen volt megbirkózni, hamar utolérte őt a depresszió.

Hogy lelki fájdalmát enyhítse, fizikai fájdalmat okozott magának: elkezdte vagdosni magát.

Rettentő nagy volt rajtam a nyomás. Olyan volt az egész, mint egy fekete lyuk. Teljesen megőrültem ettől" – mesélte a Red Table Talk című talk showban.

A vallomás hallatán az édesanya is megdöbbent, ugyanakkor meglepően nyugodt maradt.

Micsoda? Vagdostad magad? De mégis hol?" – szegezte a kérdést lányának.

A csuklómon. Persze alig látható, de egy kicsit még ma is ott van a nyoma. Egy pillanatra teljesen elvesztettem akkor az eszemet. Soha nem beszéltem róla, életem egy rövid, de nagyon furcsa időszaka volt, amiből saját magadnak kell kilábalnod."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.