Ez lesz a feladata Sarolta hercegnőnek és György hercegnek a hercegi esküvőn

esküvő Meghan Markle Katalin hercegné Vilmos herceg Sarolta hercegnő György herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elérkezett Harry herceg és Meghan Markle esküvőjének hete, folyamatosan szivárogtatja a palota a ceremónia részleteit. Most az is kiderült, mi lesz a feladata Sarolta hercegnőnek és György hercegnek a nagy napon. 

A Kensington-palota Twitter-oldalán tette közzé, hogy mi lesz a feladata György hercegnek és Sarolta hercegnőnek a szombati esküvőn. Ugyanis május 19-én kel egybe Harry herceg és Meghan Markle.

A két csöppségnek meglehetősen sok az izgalom az életében, hiszen nemrégiben született meg kistestvérük, az ifjú Lajos herceg is. Katalin és Vilmos bizonyára büszke a kicsikre.

Sarolta hercegnő Meghan Markle koszorúslánya lesz majd másik 6 családtag társaságában. György herceg az apródok között kap majd helyet második három kisfiúval együtt. A gyerek édesanyjuk testvére, Pippa Middleton esküvőjén ugyanezeket a feladatokat látták el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.