Will Smith Budapesten forgat, az egyik étterem fotót posztolt róla

étterem filmforgatás forgatás Budapest Will Smith Gemini man
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Budapesten forgatja új filmjét, a Gemini Mant Will Smith, aki már meg is érkezett a magyar fővárosba. Az egyik étterem dolgozói tettek közzé egy fotót, melyen a színésszel szerepelnek. 

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Will Smith májustól Budapesten forgatja új filmjét, a Gemini Mant.

Most pedig úgy tűnik, hogy meg is érkezett, hiszen a Baalbek libanoni étterem dolgozói posztoltak egy közös képet a világhírű színésszel.

Palvin Barbara smink nélkül mutatta meg arcát követőivelhttp://www.life.hu/sztarok/20180522-palvin-barbara-smink-nelkul-mutatta-meg-arcat-kovetoivel.htmlÚgy tűnik, New Yorka repült Palvin Barbara, aki közösségi oldala hatalmas követőtáborának megmutatta, milyen bájos arca, amikor sminknek még csak nyoma sem látszik rajta. TV + Sztárok--Király Viktor és Kasza Tibi együtt indultak duplarandiznihttp://www.life.hu/sztarok/20180522-kiraly-viktor-es-kasza-tibi-egyutt-indultak-duplarandizni.htmlMosolyogva indultak duplarandira kedveseikkel Király Viktor és Kasza Tibor. Instagramra is posztoltak. TV + SztárokLagzi Lajcsi büntetőpere elindult: a zenész nem tett vallomásthttp://www.life.hu/sztarok/20180522-lagzi-lajcsi-buntetopere-elindult-a-zenesz-nem-tett-vallomast.htmlLagzi Lajcsi büntetőpere megannyi halasztás után végre elindult, a zenész azonban megtagadta a vallomástételt. TV + Sztárok--Molnár Anikó kutyája halott verebet rejtett el a celeb ágya alatthttp://www.life.hu/sztarok/20180522-molnar-aniko-kutyaja-halott-verebet-rejtett-el-a-celeb-agya-alatt.htmlBár Molnár Anikó imádja a kutyáit, olykor bosszúságot is okoznak neki az állatai. Egyikük halott verebet rejtett a celeb ágya alá. TV + SztárokOrigoHódi Pamela bikiniben mutatta meg alakját, kislányával pózolhttp://www.life.hu/sztarok/20180522-hodi-pamela-bikiniben-mutatta-meg-alakjat-kislanyaval-pozol.htmlKislányával, Berki Natasa Zselykével készített közös, anya-lánya bikinis fotót Hódi Pamela. A képeken jól látszik tökéletes alakja. TV + SztárokOrigoDukai Regina 3 milliméteresre borotváltatta le hajáthttp://www.life.hu/sztarok/20180522-dukai-regina-3-millimeteresre-borotvaltatta-le-hajat.htmlMa már el sem tudjuk képzelni Dukai Reginát hosszú fürtjei nélkül, pedig volt olyan időszaka, amikor 3 milliméteresre borotváltatta haját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.