Kiderült, miért mehetett tönkre Pély Barna és Galambos Dorina házassága

házasság Galambos Dorina válás Pély Barna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
14 év után szakított Pély Barna és Galambos Dorina. A zenész tegnap adott ki közelményt házasságuk felbomlásáról. Most egy bennfentes elárulta a Blikknek, hogy mi lehetett a színtás oka.

A 42 éves Barna és a 34 éves Dorina a Megasztárban jöttek össze. Barna a zsűri tagja volt, Dorina pedig versenyző. Akkoriban sokan támadták is őket emiatt. Jó darabig úgy tűnt, hogy szerelmük mindent kibír, tegnap azonban Pély közleményt adott ki, hogy elválnak. 14 évig voltak együtt, ebből négyet éltek házasságban.

Egy neve elhallgatását kérő bennfenntes azt nyilatkozta a Blikknek, hogy a rengeteg munka miatt romlott meg a kapcsolatuk. Mindketten a karrierjükre koncentráltak, így elmentek egymás mellett.

Pély Barna jó barátja Abebe Dániel, azaz Bebe a zenész mellett állt a nehéz időszakokban. Ha kérte, tanácsokkal segítette, a saját tapasztalatait osztotta meg vele:
"Ha két ember testileg és lelkileg nem tud együtt élni, akkor azt abba kell hagyni. Én is kudarcként éltem meg a válásomat, szerintem ezzel Barna is így lehet. A végsőkig kitartott, mindent megpróbált, harcolt, küzdött az utolsó pillanatig, de végül belátta, hogy nem tudja helyrehozni azt, ami elromlott. Látszott rajta, megviselte, ami történt. Nem volt boldog, csak a színpadon mosolygott, mert a közönséget nem érdekli, hogy mi van a magánéletünkben" - mondta a Blikknek.

A lap megkereste Barnát is és Dorinát is. Barna a közelményének szavaira hivatkozott, miszerint nem akar többet erről nyilatkozni, Dorina pedig Miaimiban klipet forgat.

Íme, az első fotók: ilyen menyasszony volt VV Gigi, azaz Rácz Ildikóhttp://www.life.hu/sztarok/20180521-imeaz-elso-fotok-ilyen-menyasszony-volt-vv-gigi-azaz-racz-ildiko.htmlPénteken fogadot egymásnak örök hűséget VV Gigi, azaz Rácz Ildikó, a ValóVilág egykori játékosa, és kedvese, Gyula. Fotósuk pedig feltöltötte közösségi oldalára az első képeket. TV + Sztárok--A Nagy Duett: Gönczi Gábor és Erdélyi Tímea emelt fővel távozik a műsorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180521-a-nagy-duett-gonczi-gabor-es-erdelyi-timea-emelt-fovel-tavozik-a-musorbol.htmlA Tények műsorvezetőjének, Gönczi Gábornak és Erdélyi Tímea színésznőnek ért véget a Nagy Duett vasárnap. Mint mondták, nem búslakodnak, hiszen őket mutatták legtöbbször a műsor során, tehát valahol nyertek.TV + SztárokOrigoBikiniben mutatta meg gömbölyödő pocakját Görög Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20180521-bikiniben-mutatta-meg-gombolyodo-pocakjat-gorog-zita.htmlGörög Zita az Instagram oldalára töltött fel egy bikinis fotót, amin már jól látszik egyre növekvő pocakja.TV + SztárokOrigoKülönleges fotó készült Harry herceg esküvőjén: ezt imádja az internet népehttp://www.life.hu/sztarok/20180521-kulonleges-foto-keszult-harry-herceg-eskuvojen-ezt-imadja-az-internet-nepe.htmlAz internetezők kiválasztották a legjobb fotót, ami a hercegi esküvőn készült Harryről és Meghanról. Különleges oka van annak, hogy ennyi embernek tetszik.TV + SztárokOrigoHarry herceg esküvője: itt vannak az első hivatalos fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180521-harry-herceg-eskuvoje-itt-vannak-az-elso-hivatalos-fotok.htmlA brit királyi család a közösségi oldalain tett közzé három hivatalos fotót Harry herceg esküvőjéről. TV + SztárokOrigoFiatal párjáról beszélt Stohl András Sütő Enikő műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180521-fiatal-parjarol-beszelt-stohl-andras-suto-eniko-musoraban.htmlSütő Enikő Stohl Andrással beszélgetett, aki mesélt a párkapcsolatáról, és arról, hogy párja mellett milyen változáson ment keresztül.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.