Nyilvánosan üzenget egymásnak VV Béci exfelesége és mostani barátnője

vita barátnő szerelem exfeleség cicaharc VV Béci botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, két nő is harcol VV Béciért: a feleség, Adrienn még nem tett le arról, hogy visszaszerezze exét, aminek persze nagyon nem örül az új barátnő, Norina.

Februárban derült ki, hogy VV Béci elköltözött feleségéről, Adrienntől. Nem sokáig szomorkodott azonban, gyorsan rátalált a szerelem a modell, Dorina személyében. Az egykori valóságshow-szereplő később egy nyilvános Facebook-bejegyzésében szidta exét, mondván mindig önző volt. Akkor mindenki úgy gondolta, kapcsolatuknak már örökre befellegzett, ám most Arienn nemrég egy olyan fotót posztolt a közösségi oldalára, amelyen Bécivel és kislányukkal láthatóak VV Gigi esküvőjén.

#gigigyulaeskuvoimadtammindenpercetplaneazugralovarat

Adrienn Gazdig (@adrygazdig85) által megosztott bejegyzés,

Nem kellett sokáig várni az új barátnő dühös válaszára, a Bors azt írja, Norina Insta-story-ban reagált a történtekre.

Szerintetek egy ilyen monológ után, amiben leírja a tényeket... Kibékül a „minta anyukával"? Egy sunyi, hátsószándékos képnek ne higgyen senki! Kedves újságírók keressetek bátran!"

Az én Bombám robban a legnagyobbat! Love❤You @norinameszaros #love #best #queen

YOUNG G Beci (@yg26beci) által megosztott bejegyzés,

Gáspár Győző és Bea asszony házasságát megáldották, de történt egy kis bakihttp://www.life.hu/sztarok/20180524-gaspar-gyozo-es-bea-asszony-hazassagat-megaldottak-de-tortent-egy-kis-baki.htmlGáspár Győzi és Bea 25. évfordulójukat emlékezetesen szerették volna megünnepelni, ezért úgy döntöttek, megáldatják kapcsolatukat. Sajnos felemelő helyett kellemetlen élmény lett belőle. TV + Sztárok--Polyák Lilla és Nagy Ervin egy párt alkottak a Színművészetin http://www.life.hu/sztarok/20180524-polyak-lilla-es-nagy-ervin-egy-part-alkottak-a-szinmuveszetin.htmlEddig sem Polyál Lilla, sem Nagy Ervin nem dicsekedett el azzal, hogy egykor egy párt alkottak, de most kiderült: szenvedélyesen szerették egymást. TV + Sztárok--Meghan Markle anyját, Doria Raglandot szidta a hercegné féltestvére, Samantha Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180524-meghan-markle-anyjatdoria-raglandot-szidta-a-hercegne-feltestvere-samantha-markle.htmlMeghan Markle családjának nagy része arra utazik, hogy aláássák a hercegné tekintélyét.Féltestvére ezért most Meghan anyját, Doriát próbálta lejáratni a nyilvánosság előtt Twitter-oldalán. TV + Sztárok--Tóth Gabi súlyos ételallergiában szenved: sokkot is kaphathttp://www.life.hu/sztarok/20180524-toth-gabi-sulyos-etelallergiaban-szenved-sokkot-is-kaphat.htmlKomoly ételallergiával küzd Tóth Gabi, a csodás hangú énekesnő. A különböző magvak olyan reakciókat válthatnak ki a szervezetében, ami miatt sokkot is kaphat. TV + SztárokOrigoLuxus Rita lánya le is bénulhatott volna - komoly műtét mentette meg http://www.life.hu/sztarok/20180524-luxus-rita-lanya-le-is-benulhatott-volna-komoly-mutet-mentette-meg.htmlA Feleségek Luxuskivitelben című műsor első szériájában láthattuk Ritát és három lányát. A második évadban egyelőre még nem tűnt fel a szőke asszony, ám kiderült: nehéz időszakon ment keresztül családjával. Lánya majdnem lebénult. TV + Sztárok--Eltűnt a férfi, aki ellopta VV Aurelio pénzét - mi lehet vele?http://www.life.hu/sztarok/20180524-eltunt-a-ferfi-aki-ellopta-vv-aurelio-penzet-mi-lehet-vele.htmlMint azt a Life.hu is megírta, VV Aureliotól tavaly egy férfi 180 ezer forintot lopott el. Az egykori Való Világ győztes visszaszerezte a pénzét: alaposan megverte többedmagával az említett tolvajt, majd állítólag fegyverrel el is rabolták. Ebben az ügyben nyomoz a rendőrség.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.