Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön először Hosszú Katinka jelentette be, hogy megszűnik az "együttműködése" Shane Tusuppal, ugyanis nem tudták rendezni magánéletüket, este pedig az úszóedző tett közzé egy levelet, amelyben azt állítja, felesége többször is megcsalta. Időközben Hosszú Facebook-oldala is megszűnt, Katinka állítja, nem ő törölte magát a közösségi oldalról. 

Facebook-oldalának megszűnésére Katinka péntek reggel az Instagramon reagált.

"Sajnos a Facebook-oldalam törölve lett, ketten Shane-nel voltunk a kezelői, és nem én töröltem" - írja Hosszú.

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

Kommentcunami Shane Tusup leveléhez, amelyben leírta, Hosszú Katinka megcsaltahttp://www.life.hu/sztarok/20180525-kommentcunami-shane-tusup-levelehez-amelyben-leirta-hosszu-katinka-megcsalta.htmlCsütörtökön este bombaként robbant Shane Tusup levele rajongóinak, amelyben arról ír, miért ment tönkre a házasságuk Hosszú Katinkával. Az úszóedző elmondta, felesége megcsalta edzőpartnerével, Dudás Dániellel. A Facebookon azóta is záporoznak a kommentek a poszthoz, abból szemezgettünk. TV + Sztárok--Kiborult VV Fanni elrablója B. László, azt hitte szabadon távozhathttp://www.life.hu/sztarok/20180525-kiborult-vv-novozanszki-fanni-elrabloja-b-laszlo-azt-hitte-szabadon-tavozhat.htmlMég három hónapig biztosan a rácsok mögött marad a Novozánszki Fanni eltűnése ügyében gyanúsított B. László, sorsáról csütörtök reggel döntött a bíróság. TV + Sztárok--Levélben közölte a rajongókkal Shane Tusup: Hosszú Katinka megcsalta Dudás Dániellelhttp://www.life.hu/sztarok/20180525-nyilt-levelben-kozolte-a-rajongokkal-shane-tusup-hosszu-katinka-megcsalta-dudas-daniellel.htmlShane Tusup csütörtök este a közösségi oldalain levelet tett közzé rajongóinak, amelyben arról ír, miért ment tönkre a házasságuk Hosszú Katinkával. Az úszóedző elmondta, felesége megcsalta edzőpartnerével, Dudás Dániellel. TV + SztárokOrigoII. Erzsébet engedélyével lehetett borostás Harry herceg az esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20180520-ii-erzsebet-kiralyno-engedelyevel-lehetett-borostas-harry-herceg-az-eskuvojen.htmlA tradíció szerint, ha valaki katonai egyenruhában esküszik, frissen borotváltnak kell lennie. Akkor hogyan lehet, hogy Harrynek nem kellett eltávolíttatnia az arcszőrzetét? TV + Sztárok--Így üldögél a 15 éves Meghan Markle a Buckingham-palota előtthttp://www.life.hu/sztarok/20180520-igy-uldogel-a-15-eves-meghan-markle-a-buckinghampalota-elott-ma-harry-felesege.htmlMájus 19-én mondta ki egy másnak a boldogító igent Meghan Markle és Harry herceg. A nagy nap alkalmából egyre másra jelennek meg az interneten mémek és olyan fotók, amelyeket korábban nem láthattunk. TV + Sztárok--Megtalálták az eltűnt valóságshow-sztár, Joe Tilley holttestéthttp://www.life.hu/sztarok/20180520-megtalaltak-az-eltunt-valosagshowsztar-joe-tilley-holttestet.htmlKolumbiában került elő Joe Tilley holtteste.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.