műsorvezető Megyeri Csilla focista udvarlás Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Ripost fotózta le a napokban Megyeri Csillát és Dzsudzsák Balázst egy szórakozóhelyen. És bár az Ázsia Expressz sztárja tagadja, hogy lenne köztük valami, a közös barátok mást mondanak. A válogatott focista a találkozó óta üzenetekkel bombázza Csillát.

A Bors egy divatbemutatón kérdezte meg Megyeri Csillát, hogy mi is van közte és Dzsudzsák között. A műsorvezető mindent cáfolt:
"Baráti társasággal volt Balázs, az egyik debreceni barátnőm is annál az asztalnál ült. Én egy másik barátnőmmel érkeztem abba az étterembe, akkor azonnal köszöntünk egymásnak – mi, debreceniek nagyon összetartók vagyunk –, majd Balázs felajánlotta, hogy üljünk hozzájuk. Balázst ezer éve ismerem, a volt párom futballista, együtt kezdték az olasz focisuliban, tehát nem vagyunk ismeretlenek egymás számára. De nincs köztünk semmi!"

Megyeri Csillának udvarol Dzsudzsák Balázs? Fotó: Poyák Attila - Origo


Csilla hozzátette azt is, hogy párjával, Zsoltival nagyon jó a kapcsolata, azt pedig fontosnak tartotta közölni, hogy: "Nem vagyok aranyásó k..va!"

Csilla barátai azonban mást mondtak, szerintük igenis van kémai a fiatalok között. Egyikük így nyilatkozott:
"Kétségtelen, hogy van köztük szikra, ha bevallják, ha nem! Balázzsal leveleznek is, azt nem tudom, miről, de hogy nem szakadt meg köztük a kapcsolat az ominózus közös ebéd után, az is biztos! Szerintünk Balázs rástartolt Csillára, a kérdés csak az, hogy Csilla mennyire veszi ezt komolyan."

Megyeri Csillának udvarol Dzsudzsák Balázs? Forrás: Instagram



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.