Madonna lánya, Lourdes szőrös hónalját mutogatja: fotó

szőrös lány Madonna Lourdes Leon hónalj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madonna lánya, Lourdes újra megvillantotta szőrös hónalját, úgy tűnik, most már tényleg végleg eldobta a borotvát.

Úgy tűnik, Madonna lánya, Lourdes minden szempontból édesanyja babérjaira tör: egyáltalán nem bánja, ha róla beszélnek az emberek, sőt, mintha kifejezetten vágyna arra, hogy botrányhősnővé váljon. A 21 éves lány már többször borzolta a kedélyeket azzal, hogy szőrös hónalját mutogatta a közösségi oldalán. Most újra így tett, és lassan kezdjük azt hinni, hogy végleg eldobta a borotvát.

Több követője is megdicsérte bátor tette miatt, ugyanakkor sokan voltak olyanok, akik szerint undorító, amit csinál.

Lourdes Maria Leon Ciccone (@lociccone) által megosztott bejegyzés,

Pártos Csilla kitálalt válásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180608-partos-csilla-kitalalt-valasarol-pecsi-ildiko.htmlPártos Csilla most először mesélt válásáról és őszintén vallott arról, hogyan változott meg a kapcsolata egykori anyósával, Pécsi Ildikóval. TV + SztárokOrigoRussell Crowe nagyon megváltozott, úgy néz ki, mint a Mikuláshttp://www.life.hu/sztarok/20180608-russell-crowe-nagyon-megvaltozott-ugy-nez-ki-mint-a-mikulas.htmlUgye emlékszünk még rá, hogy nézett ki Russell Corwe, amikor a Gladiátor című filmben szerepelt? A mostani fotók alapján ezt nemigen gondolnánk. A színész úgy néz ki, mint a Mikulás. TV + Sztárok--Gáspár Győzőt alsógatyában, rózsával a kezében fotóztákhttp://www.life.hu/sztarok/20180608-gaspar-gyozot-alsogatyaban-rozsaval-a-kezeben-fotoztak.htmlGáspár Győző alsónadrágban, vörös rózsát szagolgatva, az ágyból jelentkezett be közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia titkos esküvője: ilyen volt a szertartáshttp://www.life.hu/sztarok/20180608-liptai-claudia-titkos-eskuvoje-ilyen-volt-a-szertartas.htmlÖrök hűséget esküdött egymásnak Liptai Claudia és Pataki Ádám. És bár a műsorvezető hétről hétre tudatta, hogy tart az előkészületekkel, mégis titokban mondták ki a boldogító igent kedvesével. Most néhány részlet is kiderült. TV + Sztárok--Nagyon meghízott Friderikusz Sándor: fel sem lehet ismerni a legendás tévésthttp://www.life.hu/sztarok/20180608-nagyon-meghizott-friderikusz-sandor-fel-sem-lehet-ismerni-a-legendas-tevest.htmlRitkán látni mostanában Friderikusz Sándort nyilvános eseményen, Verebes István könyvbemutatójára a napokban azonban ellátogatott. TV + Sztárok--Milliókat akarnak kicsalni Korda Györgytől és Balázs Kláritólhttp://www.life.hu/sztarok/20180607-milliokat-akarnak-kicsalni-korda-gyorgytol-es-balazs-klaritol-atveres.htmlRendszeresen akarnak nagyobb összegeket kicsalni csalók a Korda házaspártól. Szerencsére ők résen vannak és nem hagyják magukat átverni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.