Liptai Claudia és Pataki Ádám esküvőjének igaz története

esküvő Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia és Pataki Ádám titkos esküvőjéről egyre s másra jelentek meg cikkek az elmúlt héten. A műsorvezető a Storynak mesélt a nagy napról és az Instagramján is reagált a róla szóló írásokra. Most kiderült, hogy miként sikerült a nagy nap, és az is, hogy nem sok kellett ahhoz, hogy elmaradjon a lagzi. 

"Olyan nehéz volt a sok sületlenségre nem reagálni amiket olvastam. De holnap végre jön a csodás valóság. Íme a gyönyörű családom" - tette közzé a Facebookon.

Liptai a Storyban többek között azt is elárulta, nem indult jól az esküvője napja, de aztán végül még szebb lett, mint gondolta. "Nem tagadom, zokogni kezdtem. Olyan kegyetlennek és veszélyesnek tűnt minden azon a reggelen, hogy még az is felmerült, le kell, hogy mondjunk mindent" – mesélte Claudia. A sarlóspusztai lovastanyán és környékén ugyanis pusztító vihar volt, az utak szinte járhatatlanok voltak, Claudia faházába villámcsapott és az egész helyzet percről percre csak rosszabbnak tűnt. "Komolyan elkedztem végiggonolni, hogyan lehet kiértesíteni mindenkit, ha le kell mondanunk a lagzit" - idézte fel Claudia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.