Megmutatta 26 évvel idősebb szerelmét ÉNB Alexa: fotó

Fotó: Polyák Attila - Origo -
ÉNB Alexa műsorvezető FEM3 szerelem Koholák Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
26 évvel idősebb, ötgyerekes férfit szeret a FEM3 műsorvezetője, Koholák Alexandra.

Az Éjjel-Nappal Budapest című sorozatból megismert Koholák Alexa, aki újabban a FM3-on vezet műsort, megmutatta párját. Balázs 26 évvel idősebb nála, öt gyerek édesapja és spirituális gyógyítóként dolgozik. Így ismerkedett meg a fiatal lánnyal is, aki gyakori fejfájása miatt fordult hozzá.

Ahogy betettem a lábamat, egyből úgy éreztem, hogy otthon vagyok, minden olyan természetes és jó volt. Persze azóta szinte öt percre sem engedtük el egymást. Remélem, hogy ez egy életen át fog tartani. Balázs fiaival is nagyon jól kijövök. Az sem okoz problémát, hogy korban bizony közelebb állok hozzájuk, mint az édesapjukhoz, ugyanis 26 év van közöttünk" – mesélte Alexa a Story magazinnak.

A műsorvezető elárulta, Balázs négy éve elvesztette feleségét, de mindketten úgy érzik, a nő lelke benne él tovább.

Nem csak külsőleg, hanem belsőleg is nagyon hasonlítok Balázs volt feleségére, Andira, akinek a lelke bennem él tovább. Mindannyian egy életfeladattal születtünk a világra, az enyém az, hogy megkönnyítsem Balázs számára veszteség elfogadását. Érzem, hogy Andi minden pillanatban itt van mellettem és segít, én pedig ezáltal tudom támogatni a páromat. Ő a lelkitársam is."

Kormos Anett pikáns témákkal készül az utolsó Comey Clubbrahttp://www.life.hu/sztarok/20180614-kormos-anett-pikans-temakkal-keszul-az-utolso-comey-clubbra.htmlKormos Anett önálló estjében a megszokott szókimondásával várja a nézőket a tévé elé. Az állandó családi anekdoták mellett azonban a főszerepet a pikáns témák, például az életkorral lankadó, vagy éppen túlbuzgó szexuális kedv, valamint a G-pont felkutatása kapják. TV + Sztárok--Lajsz András és Székhelyi József nyilatkoztak Paudits Bélárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180614-lajsz-andras-es-szekhelyi-jozsef-nyilatkoztak-paudits-belarol.htmlPaudits Béla távozott az élők sorából, ezt a tragédiát két nagyon jó barátja, Lajsz András és Székhelyi József nehezen tudják feldolgozni. A Mokkában nyilatkoztak a színművészről. TV + Sztárok--Ilyen nőre vágyik Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20180614-ilyen-nore-vagyik-hajdu-peter.htmlHamarosan elkezdődik Sarka Kata és Hajdú Péter válópere, a műsorvezetőnek most nincs komoly kapcsolata, azt azonban elárulta, hogy milyen nőre vágyik. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoŐk lesznek az új országos kereskedelmi rádió műsorvezetőihttp://www.life.hu/sztarok/20180614-ok-lesznek-az-uj-orszagos-kereskedelmi-radio-musorvezetoi-retro-radio.htmlJúnius 15-én indul az új országos lefedettségű kereskedelmi rádió, a Retro Rádió. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra több lábon áll: nincs benne egzisztenciális félelemhttp://www.life.hu/sztarok/20180614-ordog-nora-tobb-labon-all-nincs-benne-egzisztencialis-felelem.htmlÖrdög Nóra ki sem látszik a munkából, de ő így érzi jól magát. Imádja a műsorvezetést, ám tudja, hogy nincs garancia arra, hogy mindig őt hívják majd, ezért áll több lábon. TV + Sztárok--Szerencsét hozott Csobot Adélnak a kis Nátán születési dátumahttp://www.life.hu/sztarok/20180614-szerencset-hozott-csobot-adelnak-natan-szuletesi-datuma.htmlCsobot Adélnak a hármas a szerencseszáma azóta, hogy kisfia, Nátán harmadikán látta meg a napvilágot. Ez a szám most szerencsét hozott számára a TV2 vetélkedőjében. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.