édesanya halál gyász Majka rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élőben jelentkezett be a közösségi oldalán Majka, aki amellett, hogy a koncertjeiről mesélt, rajongóinak elárulta, hogy két hete elvesztette édesanyját.

Majka édesanyja hosszú évek óta küzdött a rákkal, két héttel ezelőtt azonban feladta a harcot. A rapper most egy személyes hangú videóban mesélt követőinek arról a fájdalomról, amit az elmúlt időszakban átélt.

Sajnos az én drága jó édesanyám elköszönt tőlünk. Neki már egy megváltás volt az, hogy elment... Konkrétan az elmúlt egy évben, amit ő átélt, és hogy láttam, hogy hogy változik meg egy ember, aki egy életerős, életvidám asszony volt... Az elmúlt tizenkilenc évben kemoterápiás kezelésre járt, ebből az elmúlt 19-20 évből öt volt neki olyan, amikor tünetmentes volt. És gyakorlatilag most már feladta a szervezete a harcot. És ezelőtt két héttel elköszönt tőlünk. Jövő hét kedden lesz a temetés. És ez nagyon nehéz... Nincsen apa, nincsen anya, ilyenkor egy embernek fel kell nőnie és meg kell birkóznia ezzel a feladattal, de nyilván van egy családom, akiket mindennél jobban szeretek" – árulta el elcsukló hangon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.