Az FBI szerint bányatóba dobták VV Fanni holttestét

2018.06.19. 07:43

Az FBI is segítette a magyar nyomozók munkáját azért, hogy sikerüljön megtalálni VV Fanni holttestét. Szerintük a szalkszentmártoni tavaknál rejthették el a maradványokat.

Minden lehetséges helyszínt átkutattak a nyomozók VV Fanni holtteste után, de nem találták meg a lány maradványait. Még az FBI is beszállt a keresésbe, két nyomozójuk 80 millió forint fejében segített a felderítésben. Sajnos a maradványokat nekik sem sikerült megtalálni, de arra jutottak, hogy a szalkszentmártoni bányatavakhoz vitték őket a nyomok – írja a Bors.

VV Fanni testét az FBI sem találta megForrás: RTL Sajtóklub

A magyar hatóság az autó GPS-jelei és a telefonszolgáltató jelei alapján mérte be B. László útját, az FBI viszont a mobilja wifirendszerének adatait nézte, és így pár kilométeres eltérés van. Míg B. László azt mondta, hogy Dunavecse után, addig az FBI adatai szerint Szalkszentmártonnál fordult vissza, ahol bányatavak is vannak" – mondta a gyanúsított korábbi ügyvédje. Hozzátette, B. László nem tagadja, hogy igazak lehetnek a wifirendszer adatai. "Hét hónap elteltével nem egyszerű pontosan visszaemlékezni, hogy egy út során az ember hol fordult vissza az autóval, de László megmondta a nyomozóknak, hogyha a jelek azt mutatják, akkor az biztosan úgy is volt. De miért ne tehette volna?" - mondta dr. Brodmann Péter, aki azt is elárulta, miért járt arrafelé B. László. "Rendszeresen járt Dunavecse felé, mert egykor minőség-ellenőrzéssel foglalkozott, egész pontosan hajók szállítmányainak ellenőrzésével, és az volt az érzése, hogy átverték ebben a bizniszben, és ezért 2-3 hetente lejárt megnézni, történik-e rakodás az ottani kikötőben vagy sem" - tájékoztatott az ügyvéd. 

Ezeket a tavakat korábban már átkutatták a búvárok,de nem találtak semmit. Az FBI eredményei után a gyanúsítottat kivitték a helyszínre, és kifaggatták. B. László Fanni eltűnésekor, reggel 7-8 óra körül járt arrafelé vagy azért, hogy ellenőrizze a rakodást, vagy azért, amit a rendőrök sejtenek, hogy elrejtse VV Fanni testét. 

VV FanniNovozánszki FannibányatóholttestFBI