Khloe Kardashian őszintén beszél majd arról, hogy férje megcsalta őt

Forrás: NORTHFOTO -
párkapcsolat Khloe Kardashian valóságshow gyermek Tristan Thompson megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már régóta tudni, hogy Khloe Kardashiant megcsalta gyermekének édesapja, Tristan Thompson, miután ez kiderült a valóságshow-celeb visszavonultan élt. Most azonban arra készül, hogy kitálaljon magánéletéről. 

Visszavonultabban él Khloe Kardashian, mióta párjáról, Tristan Thompsonról kiderült, hogy megcsalta. Most azonban együtt látták őket Los Angelesben, az sem titok, hogy Khloe megbocsájtott Tristannek.

Erről azonban egyelőre nem tudni többet, annyit azonban megtudott a Dailymail, hogy Khloe valóságshow-ja újabb évadában nem rejti madj véka alá problémáikat. Egy bennfentes arról is beszámolt, hogy Khloe senkinek nem beszélt arról, hogy mit érez, nem akarja bántani a férfit, igyekszik továbblépni.

Khloe Kardashian és Tristan Thompson Forrás: NORTHFOTO

Pártos Csilla elköltözik Pécsi Ildikó lakásábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180620-partos-csilla-elkoltozik-pecsi-ildiko-lakasabol.htmlVéget érhet a több éve folyó harc Pártos Csilla és Pécsi Ildikó között: a volt műsorvezető elhagyja az ingatlant. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huBárdosi Ildikót megpróbálták becsapni: nem hagyja magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180620-bardosi-ildikot-megprobaltak-becsapni-nem-hagyja-magat.htmlBárdosi Sándor felesége egy egyedi, dioptriás napszemüveg miatt kerül összetűzésbe a gyártóval. TV + SztárokOrigoMilliókkal károsították meg Bódi Csabithttp://www.life.hu/sztarok/20180620-milliokkal-karositottak-meg-bodi-csabit-epitkezes.htmlNehéz helyzetbe került Bódi Csabi, aki fiának szeretett volna segíteni, de egyik rokona igencsak átverte. TV + SztárokOrigoLetartóztatták Farrah Abrahamet, mert megvert egy biztonsági őrthttp://www.life.hu/sztarok/20180620-letartoztattak-farrah-abrahamet-mert-megvert-egy-biztonsagi-ort.htmlMegverte a hotel biztonsági őrét Farrah Abraham, akit a rendőrség le is tartóztatott tette után. TV + Sztárok--A Fiesta másik tagja, Csordás Tibor is megszólalt a botrányukrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180620-a-fiesta-masik-tagja-csordas-tibor-is-megszolalt-a-botranyukrol.htmlA Fiesta zenekar már hét éve feloszlott, de tagjai még nem békéltek meg egymással. Knapik Tamás bíróság elé citálta volt társát, Csordás Tibort, aki eddig mindig hallgatott, de most megszólalt, és az egész botrány mellett arról is beszélt, hogy mit csinál mostanában. TV + SztárokOrigoDemi Lovato egy nővel enyelgett nyilvánosan: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180620-demi-lovato-egy-novel-enyelgett-nyilvanosan-foto.htmlDemi Lovato kiáll a homoszexuálisokért, nem véletlen, hogy a nekik szervezett Pride nevű rendezvényen is mindig tiszteletét teszi. Ezúttal aktív résztvevője is volt a bulinak... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.