Nicki Minaj megmutatta, hogyan twerkel a medencében: videó

medence Nicki Minaj twerk videó fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicki Minaj közösségi oldalára feltöltött videójában egy medencében twerkel.

Nicki Minaj nem egy szégyenlős típus, szereti megmutatni rajongóinak kerekded idomait és méretes hátsóját. Ezúttal is nagy örömet szerzett nekik, ugyanis egy olyan videót töltött fel a közösségi oldalára, amelyben egy medencében twerkel.

Nem is szaporítjuk tovább a szót, megmutatjuk!

A 26 évvel idősebb férfival élő Koholák Alexandráról azt hiszik, agymosáson ment áthttp://www.life.hu/sztarok/20180620-a-26-evvel-idosebb-ferfival-elo-koholak-alexandrarol-azt-hiszik-agymosason-ment-at.htmlA műsorvezető egy 26 évvel idősebb, ötgyermekes férfiban talált rá az igazira, aki megismertette őt a spiritualitás szépségeivel. Sokan viszont azt hiszik, Koholák Alexandra agymosáson ment keresztül. TV + SztárokOrigoCseke Katinka teljesen kikelt magából: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180620-cseke-katinka-teljesen-kikelt-magabol-video.htmlCseke Katinka a tévékamerák előtt fakadt ki. Kiderült, hogy homlokegyenest másként vélekedik egy témáról, mint a stúdióban lévő celebhölgyek. TV + SztárokOrigoPártos Csilla elköltözik Pécsi Ildikó lakásábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180620-partos-csilla-elkoltozik-pecsi-ildiko-lakasabol.htmlVéget érhet a több éve folyó harc Pártos Csilla és Pécsi Ildikó között: a volt műsorvezető elhagyja az ingatlant. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huBárdosi Ildikót megpróbálták becsapni: nem hagyja magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180620-bardosi-ildikot-megprobaltak-becsapni-nem-hagyja-magat.htmlBárdosi Sándor felesége egy egyedi, dioptriás napszemüveg miatt kerül összetűzésbe a gyártóval. TV + SztárokOrigoMilliókkal károsították meg Bódi Csabithttp://www.life.hu/sztarok/20180620-milliokkal-karositottak-meg-bodi-csabit-epitkezes.htmlNehéz helyzetbe került Bódi Csabi, aki fiának szeretett volna segíteni, de egyik rokona igencsak átverte. TV + SztárokOrigoDemi Lovato egy nővel enyelgett nyilvánosan: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180620-demi-lovato-egy-novel-enyelgett-nyilvanosan-foto.htmlDemi Lovato kiáll a homoszexuálisokért, nem véletlen, hogy a nekik szervezett Pride nevű rendezvényen is mindig tiszteletét teszi. Ezúttal aktív résztvevője is volt a bulinak... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.