Kiengedték Orbán Józsit a kórházból

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
rajongó 100 Folk Celsius Orbán József kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orbán Józsit végre kiengedték a kórházból, most egy hölgyrajongójánál lakik.

A kemoterápia után igencsak elhagyta magát Orbán Józsi, nem akart enni és a szervezete is legyengült, így újra kórházba került. A Ripost úgy tudja, néhány nap után most kiengedték.

"Mielőtt eljöttünk a kórházból, Józsinak volt még egy CT-vizsgálata, hogy kiderüljön, kialakultak-e újra a daganatok a szervezetében, de a lelet alapján emiatt nincs okunk aggódni. Tehát az a helyzet, mint korábban, fejben kell rendet tennie, hogy ismét erőre kapjon. Bízom benne, hogy most sikerülni fog" – nyilatkozta a lapnak Benkő Balázs.

Orbán Józsi jobban érzi magát Forrás: MTI/Kollányi Péter

A férfi hozzátette, egy rajongóból lett jóbarát fogadta be a zenészt. A nő egy külön szobát alakított ki Orbán Józsinak, aki máris visszanyerte korábbi életkedvét.

Míg Józsi bent feküdt, a többiekkel eldöntöttük, hogy nem maradhat felügyelet nélkül. Ekkor egy rajongóból lett jóbarátunk felajánlotta, hogy magához költözteti. Ez már meg is történt, és úgy tűnik, hogy a hölgy gondoskodása meghozza a várva várt sikert. Két napja van nála, de Józsinak máris jobb a kedve!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.