Eddig ez a foci vb legjobb videója

Anglia foci-vb 2018 Ian Wright Gary Neville foci vb 2018 Lee Dixon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Anglia szó szerint megőrült, amikor a csapatuk bejutott a legjobb 8 közé és eldőlt, hogy szombaton negyeddöntőt játszhatnak Svédország ellen.

Videó a kulisszák mögül

Amikor Southgate csapata továbbjutott, nem csak az utcán és a készülékek előtt, de a tévéstúdiókban is elképesztő örjöngésbe kezdtek. Erről kering most egy nagyszerű videó a neten.

Nagy-Britanniában az ITV közvetítette a meccset, a stúdióba pedig három sztárt, Gary Neville-t, Ian Wright-ot és Lee Dixont hívták meg szakértőnek. Az angolok továbbjutását követően aztán felkerült a netre egy videó, melyen látszik, hogyan élték meg azt a pillanatot, amikor Eric Dier belőtte a továbbjutást érő utolsó tizenegyest:

Ian Wright oda sem mert nézni, de ahogy meglett a továbbjutás, Dixonnal egymás nyakába ugrottak és üvölteni kezdtek. Természetesen Gary Neville is csatlakozott az örületes ünnepléshez.

Íme a legjobb 8 csapat legszexibb szurkolólányai

Kedden Kolumbia együttese is búcsúzott a foci vb-től, miután alulmaradtak Angliával szemben. Így mostanra megvan a legjobb 8 csapat, akik majd a negyeddöntőkben mérkőznek meg egymással. Lássuk, milyen dögös csajok drukkolnak nekik!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.