Pál Éva utcára kerülhet, nem hívták vissza a Neotonba

Forrás: Facebook/Neoton Familia rajongói oldal -
ház zene együttes éneklés Csepregi Éva árverés Pál Éva Neoton Familia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra fellépne a Neoton-tagokkal Pál Éva, akinek hamarosan elárverezik házát. Azt mondja, neki ugyanolyan joga lenne használni a nevet, így pedig megmenthetné otthonát. 

Ahogy a napokban mi is megírtuk: a Neoton egykori tagjának, Pál Évának otthonát hamarosan elárverezik. Az egykori énekesnő hiteltartozásának részleteit nem tudja fizetni, közösségi oldalán kért segítséget ismerőseitől.

Pál Éva 1983-ban lépett ki az együttesből, a banda régi tagjai kisebb-nagyobb megszakításokkal azóta is fellépnek a Neoton Família Sztárjai néven. Tavaly Éva is kísérletet tett a visszatérésre.

Nem tudni, hogy újra együtt zenél-e a teljes Neoton Família Forrás: Facebook/Neoton Familia rajongói oldal

A tízmilliós kölcsönéből visszafizetett majdnem 9 milliót, ám a 98 ezres törlesztőrészlet 180 ezerre emelkedett, ezt már nem tudta fizetni, trafikjukat pedig bezárták. Ezután jött a gyógynövénykereskedés. Tavaly pedig újra vissza akart térni a színpadra. "Megkeresett a dobos, Bardóczi Gyula, hogy alapítsunk újra együttest. Lelkesedésemben eladtam a gyógynövényüzletemet" - mondta a Blikknek Pál Éva, azonban a próbálkozásból nem lett semmit. Neo-Neoton néven akartak fellépéni, ám a többiek ezt etikátlannak tartották. Pál Éva úgy érzi, ugyanannyi joga lenne használnia a nevet, mint a többieknek.

Az ügyben Csepregi Éva is megszólalt.

"Tragédia, hogy a hitel miatt ez történt Évával, borzasztó ezt hallani, együtt érzek vele. A helyében ügyvédhez fordulnék, mert nem lehet ilyen uzsorakamattal zsarolni az embereket. Arra nem tudok választ adni, hogy újraalakulhatnánk-e, hiszen amióta szétváltunk, nagyon másfele sodort bennünket az élet" – mondta Csepregi.

Havas Henrik úgy véli, jó a genetikája, a szexuális zaklatásokról is beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20180705-havas-henrik-ugy-veli-jo-a-genetikaja-a-szexualis-zaklatasokrol-is-beszelt.htmlHavas Henrik nem jelent meg a húszmilliós pere első tárgyalásán, a Story magazinnak adott interjújában beszélt a szexuális zaklatásról, amivel megvádolták és arról is, hogy úgy gondolja, jó a genetikája. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huZoltán Erika megmutatta, milyen csinos bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20180705-zoltan-erika-megmutatta-milyen-csinos-bikiniben.htmlFekete bikiniben pózol Zoltán Erika. A magyar énekes megmutatta, hogy még mindig csinos túl az ötödik x-en is. TV + SztárokOrigoBaukó Éva pszichológushoz fordult: nem elégedett a szakember munkájávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180705-bauko-eva-pszichologusnal-volt-de-nem-tetszett-neki.htmlÚgy érezte Baukó Éva, hogy ideje pszichológushoz fordulnia, ám nem azt kapta, amit várt. Sajnálja, hogy kifizette egy bikini árát feleslegesen. TV + Sztárok--Nagyon hasonlít egymásra Hujber Feri és Paudits Béla életútjahttp://www.life.hu/sztarok/20180705-nagyon-hasonlit-egymasra-hujber-feri-es-paudits-bela-eletutja-parhuzam.htmlRémisztően hasonló Hujber Feri és Paudits Béla életútja. Tanulmányaikban és karrierjükben is több közös pont fedezhető fel. TV + Sztárok--Ambrus Attila újra tárgyalásra megy, elvették a jogosítványáthttp://www.life.hu/sztarok/20180705-ambrus-attila-ujra-targyalasra-megy-elvettek-a-jogositvanyat.htmlAlkoholt fogyasztott a Viszkis, Ambrus Attila, majd volán mögé ült. A rendőrök szinte azonnal megszondáztatták, elvették a jogosítványát. Most gyanúsítotti kihallgatásra idézte a rendőrség. TV + Sztárok--Aprócska fürdőruhában mutatta meg formás fenekét Labancz Lilla: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180705-aprocska-furdoruhaban-mutatta-meg-formas-feneket-labancz-lilla.htmlIdomait tekintve lassan valóban a magyar Kim Kardashiannak nevezhetjük Labancz Lillát, aki most meg is mutatta formás fenekét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.