Szepesi Niki, az Én, a szexmániás szerzője boldog párkapcsolatban él

2018.07.05. 16:13

Az önéletrajzi ihletésű regény, az Én, a szexmániás szerzője, Szepesi Nikolett úszónő elárulta, hogyan él most, mivel foglalkozik. Beszélt a könyv utóéletéről és párkapcsolatáról is. 

Fenyegetéseket kapott Szepesi Nikolett, miután megjelent önéletrajzi ihletésű könyve, az Én, a szexmániás, melyben sportolótársait név nélkül említi, ám többen magukra ismertek. 

"A barátnőim megdöbbenésére még ma is szokszor felismernek. Összesúgnak a hátam mögött, és véleményt formálnak rólam. Szerencsére a nagyobb balhékat megúsztam, senki nem perelt be, jóllehet a könyvben szereplő egyik híres vízilabdás például bírósággal fenyegetett. Sokan elítéltek az őszinteségemért, ám ahogy teltek a hónapok, az évek, a férfiak tisztes távolból figyeltek, inkább bátortalanságot éreztem rajtuk, mintsem azt, hogy könnyű prédának tekintenének" - monta a Story magazinnak Szepesi Nikolett. 

Szepesi Nikolettet még mindig felismerik az utcánForrás: MTI/Illyés Tibor

Amikor a könyv megjelent, 5 és fél éve volt együtt párjával, ám a férfi megcsalta, ezért szakítottak. Most 3 éve él boldogan mostani párjával, aki szintén olvasta a könyvet. 

"Természetesen ő is elolvasta a könyvet, két óra alatt végzett vele, aztán kibontott egy üveg bort Hosszú ideig nem szólt hozzám, kiürült az üveg, és ezzel túlestünk rajta. Azóta a könyv már nem téma köztünk" - mesélte az úszónő, aki edzéseket tart, főz, filmet néz és imád párjával lenni. A Forbes Magazin pedig beválogatta 23 legbátrabb nő közé. 

Szepesi NikolettúszásszexpárkapcsolatmagánéletÉn, a szexmániás