Szepesi Niki, az Én, a szexmániás szerzője boldog párkapcsolatban él

úszás párkapcsolat szex Szepesi Nikolett magánélet Én, a szexmániás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az önéletrajzi ihletésű regény, az Én, a szexmániás szerzője, Szepesi Nikolett úszónő elárulta, hogyan él most, mivel foglalkozik. Beszélt a könyv utóéletéről és párkapcsolatáról is. 

Fenyegetéseket kapott Szepesi Nikolett, miután megjelent önéletrajzi ihletésű könyve, az Én, a szexmániás, melyben sportolótársait név nélkül említi, ám többen magukra ismertek.

"A barátnőim megdöbbenésére még ma is szokszor felismernek. Összesúgnak a hátam mögött, és véleményt formálnak rólam. Szerencsére a nagyobb balhékat megúsztam, senki nem perelt be, jóllehet a könyvben szereplő egyik híres vízilabdás például bírósággal fenyegetett. Sokan elítéltek az őszinteségemért, ám ahogy teltek a hónapok, az évek, a férfiak tisztes távolból figyeltek, inkább bátortalanságot éreztem rajtuk, mintsem azt, hogy könnyű prédának tekintenének" - monta a Story magazinnak Szepesi Nikolett.

Szepesi Nikolettet még mindig felismerik az utcán Forrás: MTI/Illyés Tibor

Amikor a könyv megjelent, 5 és fél éve volt együtt párjával, ám a férfi megcsalta, ezért szakítottak. Most 3 éve él boldogan mostani párjával, aki szintén olvasta a könyvet.

"Természetesen ő is elolvasta a könyvet, két óra alatt végzett vele, aztán kibontott egy üveg bort Hosszú ideig nem szólt hozzám, kiürült az üveg, és ezzel túlestünk rajta. Azóta a könyv már nem téma köztünk" - mesélte az úszónő, aki edzéseket tart, főz, filmet néz és imád párjával lenni. A Forbes Magazin pedig beválogatta 23 legbátrabb nő közé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.