VV Aurelio ügyéről ősszel dönt az ügyészség: egy férfi fegyveres elrablásával vádolják

ügyészség elrablás Való Világ VV Aurelio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint azt a Life.hu is megírta, VV Aurelio többedmagával állítólag fegyverrel rabolt el egy férfit, aki korábban pénzt lopott tőle. Az ügyészség ősszel dönt, akár börtönbe is meget az egykori VV győztes.

Tavaly ősszel fegyverrel kényszerített egy embert autójába VV Aurélió, barátai segítségével egy kocsma előtt. Az elrabolt férfi állítólag pénzt lopott az egykori Való Világ győztestől, aki így akarta megtorolni az esetet és visszakapni az eltulajdonított összeget.

Ha az ügyészség ősszel úgy dönt, Aurélió akár börtönbe is mehet.

Az érintett ügyben hátralévő nyomozási cselekményekre figyelemmel, az ügyről való döntésre várhatóan ősszel kerül sor - nyilatkozta a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség.

VV Aurelio Forrás: Facebook/VV Aurelio

"Ügyfelem nincs jól. Nyomasztja, hogy egy ilyen kaliberű tettel gyanúsítják, ott lebeg fölötte Damoklész kardja, szinte az egész jövője a vádemelésen és a tárgyaláson múlik. Visszahúzódóbb lett, példásan viselkedik, de mi tagadás, nagyon megviseli ez az egész" - mesélte a Blikk megkeresésére a celeb ügyvédje, dr. Pokker Zoltán.

Amennyiben a hatóság bűnösnek találja a celebet, akkor korábbi kábítószeres ügye miatt is felelnie kell. A két bűncselekményért a maximálisan kiszabható börtönbűntetés akár 15 év is lehet.

Liptai Claudia közösségi oldalán mondott köszönetet követőinek: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180709-liptai-claudia-kozossegi-oldalan-mondott-koszonetet-kovetoinek-foto.htmlLiptai Claudia egy hónapja mondott igent szerelmének és gyermeke apjának, Pataki Ádámnak. Ebből az alkalomból mondott köszönetet a színésznő.TV + SztárokOrigoTolvai Reni szexi felsőben villantott mély dekoltázsthttp://www.life.hu/sztarok/20180711-tolvai-reni-szexi-felsoben-villantott-mely-dekoltazst.htmlTolvai Reni rajongói bizonyára nemcsak az énekesnő hangját imádják, hanem szexi idomait is. Most is megmutatta, hogy büszke lehet alakjára, szexi dekoltázst villantott. TV + Sztárok--Egy baki utóélete: Lipcsei Betta válaszolt a kommentelőknekhttp://www.life.hu/sztarok/20180711-lipcsei-betta-bakija-utan-valaszolt-a-kommenteloknek.htmlAhogy írtunk róla, Lipcsei Betta bakizott egy nagyot, amikor azt mondta, hogy a Ferencváros - Belgium összecsapást várhatunk a vb-n. A legnagyobb sportoldalak is felkapták a videót, komment kommentet követett, sőt, volt, aki odáig ment, hogy azt kifogásolta, miért egy nő beszél a fociról. Most Betta is reagált a történtekre. TV + Sztárok--Liptai Claudia átérezte a barlangban rekedt gyerekek szüleinek aggódásáthttp://www.life.hu/sztarok/20180711-liptai-claudia-aterezte-a-barlangban-rekedt-gyerekek-szuleinek-aggodasat.htmlKimentették a búvárok az összes barlangba szorult gyermeket Thaiföldön, azonban egy búvár a mentés során életét vesztette. Az eset Liptai Claudiát is megérintette, közösségi oldalán számolt be erről. TV + SztárokOrigoFelszarvazott sztárférfiak: Justin Timberlake és Seal is erre a sorsra jutotthttp://www.life.hu/sztarok/20180711-felszarvazott-sztarferfiak-justin-timberlake-es-seal-is-erre-a-sorsra-jutott.htmlA megcsalás az egyik fő ok, ami miatt véget érhet egy kapcsolat, vagy egy házasság. Ugyan a legtöbben a férfiakat tartják hűtlen típusnak, bizony az is előfordul, hogy a nő lép félre. Nincs ez másként a sztárvilágban sem: íme, azok az ismert férfiak, akiket felszarvaztak. TV + SztárokOrigoWeisz Fanni modell nyaral, szexi fotókat posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180711-weisz-fanni-modell-nyaral-szexi-fotokat-posztolt.htmlHamarosan férjhez megy Weisz Fanni modell, ám egy kis pihenőt tartott az esküvőszervezés közepette, Törökországban nyaral, ahonnan számos szexi képet is feltöltött közösségi oldalára. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.