Meghan Markle születésnapja egy napra esik a család egy más tagjáéval

Forrás: AFP/Jim Clarke -
királyi család II. Erzsébet brit királynő Meghan Markle anyakirálynő Harry herceg születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sussex hercegnéje, Meghan Markle szombaton ünnepli 37. születésnapját, ez a dátum pedig különösen fontos a királynőnek. Erre a napra esik ugyanis, II. Erzsébet édesanyjának, Erzsébet anyakirálynénak a születénapja is, aki most lenne 118 éves. 

Nemcsak azért nagy esemény Meghan Markle most szombatra eső születésnapja, mert ez lesz az első, amit a királyi család tagjaként ünnepel, hanem azért is, mert a 37 éves hercegné egy napon született a család egy másik tagjával.

A képen VI. György király, Erzsébet anyakirályné, II. Erzsébet királynő és Margit hercegnő látható Forrás: Photo12/Photo12/Ann Ronan Picture Library/Ann Ronan Picture Library

Erzsébet királynőnek különösen fontos ez a dátum, hiszen édesanyja, a 2002-ben elhunyt, Erzsébet anyakirályné is augusztus 4-én született. Az egyezést a The Sun vette észre, az anyakirálynő idén lenne 118 éves.

Egyelőre nem tudni, hogy Harry herceg mit tervez felesége születésnapjára, de a királyi protokoll szűkkörű családi ünnepségeket ír elő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.