Visszatér a TV2-re Tatár Csilla

TV2 tévé Tatár Csilla visszatérés műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erre kevesen számítottak: visszatér a TV2-re Tatár Csilla.

Hamarosan indul a TV2 Csak show és más semmi című műsora, amelynek egyik szereplője Tatár Csilla lesz. A műsorvezető, aki négy évvel ezelőtt mondott fel a csatornánál, a közösségi oldalán egy hosszabb bejegyzést is írt, amelyben kifejti, mennyire izgatott az új feladat miatt.

Először a szülőszobán éreztem azt, hogy bármire képes vagyok, aztán másodjára akkor, amikor idén tavasszal befutottam a célba, életem első félmaratonján. Remélem, ősszel sem hagy el az erőm és a kitartásom. Ez az első olyan felkérés, amire örömmel mondtam igent, nem véletlenül. Imádom ezt a műsorformátumot és nagyon remélem, hogy Ti is szeretni fogjátok! Ez egy igazi komfortzóna átlépés lesz nekem, hiszen eddig a színpadon csak és kizárólag műsort vezettem, a stúdióban és a forgatásokon pedig interjúkat készítettem. Most pedig egy igazi versenyautóval száguldok a cél felé!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.