Majkát elmaradt koncertje miatt támadták a rajongók: a rapper válaszolt

Forrás: Facebook / Majka -
elmarad koncert támadás Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elment az áram Majka győri koncertje előtt, ezért elmaradt az előadás. Habár ez nem a rapper és társai hibája volt, sokan mégis őket hibáztatták, ezért akadt ki a zenész.

Majkáék győri koncertje elmaradt, ugyanis a helyszínen elment az áram. A szervezők ugyan próbáltak mindent megtenni azért, hogy megtarthassák az előadást, de sajnos nem sikerült. A generátor ugyanis, amit szerezni tudtak volna, nem volt elegendő teljesítményű egy koncert megtartásához. Majka a Facebook-oldalán sajnálatát fejezte ki az eset miatt, ami természetesen nem az ő hibájuk volt, mégis sokan a bandát támadták miatta. A rapper ezért egy újabb videóban fejezte ki nemtetszését.

Majka kiakadt Forrás: Facebook / Majka

„Azért csinálom ezt a videót, mert egyszerűen nem értem a reakciókat" – kezdte Majka, aki nem érti, miért hibáztatják őket sokan. „Ócsárolnak, meg olyan dolgokat mondanak ránk, amit egyszerűen nem tudok hová tenni" – tette hozzá a rapper, majd mindenki nevében elnézést kért. „K***va idegesítő. H***e emberek kommentjeire kell nekem esténként válaszolgatnom" – mondta még Majka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.