Majka és Curtis szétválása nem volt meglepetés: a szakmabeliek körében nyár óta pletykálnak erről

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
szétválás drog Majka Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka a SZIN-en jelentette be, hogy nem folytatják együtt tovább Curtisszel, annak drogproblémái miatt. A rajongókat sokkolta a hír, ám a szakmabeliek számára ez nem okozott meglepetést.

Felkavarta az állóvizet Majka tegnapi bejelentése: a rapper előbb a SZIN-en, majd a Facebook-oldalán közölte, hogy elválnak útjaik Curtisszel. Kiderült, hogy a szétválás oka Széki Attila drogproblémái. A hír után rengeteg pletyka kapott szárnyra, a többi között felmerült az is, hogy a győri koncert sem áramkimaradás miatt maradt el, hanem azért, mert Curtis nem érkezett meg.

Majka és Curtis különváltak Forrás: MTI/Kovács Tamás

A Life.hu felkereste Hajtó Péter főszervezőt, aki határozottan cáfolta ezt a híresztelést. Közölte, Curtis egy órával Majka előtt érkezett meg a koncert helyszínére. Azt is hozzátette, hogy a két zenész kedélyesen csevegett a backstage-ben, tehát akkor kettejük között feszültségnek nem volt nyoma.
A Szegedi Ifjúsági Napok után pedig

az a híresztelés kapott szárnya, hogy Curtist mentő vitte el a helyszínről, ezért nem lépett színpadra.

A fesztivál szervezőinél érdeklődtünk, de azt nyilatkozták, hogy nem az ő hatáskörük erre válaszolni. A SzegedMa azonban közzétett egy videót a SZIN helyszínéről egy mentőről, ami a backstage-be tart: állítólag ez az az autó, amit Curtishez hívtak.

A Strand Fesztivál szervezőinél is érdeklődtünk, hiszen Majka és Curtis párosa szombaton adna ott koncertet, ám a szervezők egyelőre nem kaptak hivatalos tájékoztatást a változásról.

A szakmabeliek között egyébként erről a szétválásról már nyár eleje óta pletykálnak, őket nem érte meglepetésként a hír. A művészeknél is érdeklődtünk, de mindketten elzárkóznak a nyilatkozatoktól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.