Pityinger László Dopeman Majka Curtis kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka egykori zenésztársa, Dopeman is kiírta magából a véleményét az elmúlt napok történéseiről.

Majka Szegeden, a SZIN-en jelentette be, hogy megszakít minden kapcsolatot zenésztársával, Széki Attilával, azaz Curtisszel. Elmondása szerint társa életén már a kábítószer uralkodik, ez pedig veszélyezteti a produkciójukat.

A történtekkel kapcsolatban Majka egykori zenésztársa is megszólalt: Dopeman a Facebookon tett közzé egy bejegyzést. Ugyan nem nevez meg konkrétan senkit, de egyértelmű, hogy Majkát marasztalja el.

"BARÁTSÁG: Az igaz barát nem elég, hogy nyilvánosan lejárat, hanem még terhelőt is tesz rád 5 évre visszamenőleg. Barátságból. Azért lehet ennél "csendesebben" is szakítani. Ha már "csibész" az ember..." - olvasható a poszt Dopeman közösségi oldalán. A hozzászólások csak úgy záporoznak, amikre a rapper is válaszolgat. Egy olvasónak azt írta, megérti, hogy Majka szabadulni akart, de hogy hogyan, az nem mindegy.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.