Kefir és szerelme, Mariann távozott az RTL Klub Nyerő Páros című műsorából

Kefir Nyerő páros szerelem RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub Nyerő Páros című műsorában sztárpárok küzdenek meg szerelmeikkel és versenytársaikkal azért, hogy elnyerják a legjobb szerelmespár címét. Ezúttal Kefir és Mariann maradtak alul a harcban.

Kefirnek és szerelmének ért véget a Nyerő páros című műsor. A szerelmesek a közelmúltban már fontolgatták, hogy feladják a játékot, ugyanis saját bevallásuk szerint rossz hatással volt rájuk a bezártság és többiekkel való közösködés. Akkor képesek voltak felállni és a maradás mellett döntöttek, ám mivel a feladatokban nem jeleskedtek, így végül mégis kiestek a műsorból. Vasvári Viviennel és férjével, Fecsóval álltak a kieső zónában, a csapat pedig úgy döntött, a V-tech egykori frontemberének és szerelmének kell elhagynia a villát.

Kefir és Mariann, Nyerő Páros Forrás: RTL Klub
Szexszakértő elárulta, hány órakor kellene szexelni (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180906-szexszakerto-elarulta-hany-orakor-kellene-szexelni.htmlA szexuális együttlétre megvan a tökéletes időpont biológiailag, és egy szakértő el is árulta, hogy mikor érdemes összebújni. TV + SztárokOrigoPécsi Ildikó szerint Pártos Csilla semmit nem fektetett a házba, amelyből ki kellett költözniehttp://www.life.hu/sztarok/20180906-pecsi-ildiko-szerint-partos-csilla-semmit-nem-fektetett-a-hazba-amelybol-ki-kellett-koltoznie.htmlPécsi Ildikó szerint nem fektetett semmit a házba egykori menye, Pártos Csilla, akinek a bírói döntés értelmében ki kellett költöznie a színésznő házából. Pártos is reagált a vádakra. TV + Sztárok--13 év után előkerült Judy Garland legendás cipőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180906-13-ev-utan-elokerult-judy-garland-legendas-cipoje-oz.htmlÚgy tűnik, előkerült Judy Garland cipője, amelyet az Óz, a csodák csodája című filmben viselt. TV + Sztárok--Csodás fotón örökítették meg a Balaton örvényléséthttp://www.life.hu/sztarok/20180906-csodas-foton-orokitettek-meg-a-balaton-orvenyleset.htmlSokak kedvence a Balaton, amely hűsít a nagy melegben, elfeledteti a hétköznapi gondokat, ám van egy másik arca is. Most például csodás felvétel készült az örvénylő tóról. TV + Sztárok--Ezért kell mindig emelt fővel járnia Meghan Markle-nekhttp://www.life.hu/sztarok/20180906-ezert-kell-mindig-felemelt-fovel-jarnia-meghan-marklenek.htmlKiderült, miért jár mindig emelt fővel Meghan Markle, Katalin hercegné és a királyi család többi tagja. TV + Sztárok--Vasvári Vivi abortuszáról vallott a Nyerő párosbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180906-vasvari-vivi-abortuszarol-vallott-a-nyero-parosban.htmlVasvári Vivi könnyek között vallott arról, mennyi fájdalmon ment kerszetül, mire boldog lett: 18 évesen egy abortusza is volt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.