Párkapcsolatáról vallott Palvin Barbi: öt év után újra szerelmes

Palvin Barbara párkapcsolat szerelem Dylan Sprouse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már biztos: Palvin Barbi és Dylan Sprouse egy pár. A csinos modell most a kettejük között bimbózó kapcsolatról mesélt.

A múlt héten a vörös szőnyegen is debütált egy párként Palvin Barbi és Dylan Sprouse. A csinos modell új párja mellett csak úgy sugárzik. Öt év után talált rá újra a szerelem.

Van egy fiú, akivel picit több mint fél éve beszélgetünk. Ő pont olyan, mint én, hiszen neki is és nekem is van egy melankolikusabb énem, és bár az egyik pillanatban ezerrel pörgök, a következőben minden sok, és nincs erőm szórakoztatni senkit. Egyrészt jó dolog, hogy ennyire hasonlóak vagyunk, de aztán lehet, egyszer megunja, hogy neki kell engem felvidítani. Sosem tudom megindokolni, hogy éppen ki és miért tetszik, mert nincs kifejezett férfiideálom, de úgy érzem, öt év után újra lehet egy komoly kapcsolatom" – mesélte sejtelmesen a Borsnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

my love

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Majkát támadják az Újpest-szurkolók Curtis miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180910-majkat-tamadjak-az-ujpestszurkolok-curtis-miatt.htmlSok támadást kap Majka azóta, hogy Curtis drogproblémájáról nyíltan beszélt. Az Újpest-drukkerek sem hagyták szó nélkül a dolgot. TV + SztárokOrigoWeisz Fanni beperelné egykori barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180910-weisz-fanni-beperelne-egykori-baratnojet.htmlWeisz Fanni azon gondolkodik, hogy perre megy a barátnője, Szabadi Diána ellen, aki azt állította múlt héten, hogy látta, amint Fannira kezet emel a férje. TV + SztárokOrigoKiderült, miért hagyta ott a köztévét Tatár Csillahttp://www.life.hu/sztarok/20180910-kiderult-miert-hagyta-ott-a-koztevet-tatar-csilla.htmlMúlt héten jelentette be közösségi oldalán Tatár Csilla, hogy elhagyja a köztévét. A Blikk most megtudta, hogy mi állhat a műsorvezető döntésének hátterében. TV + SztárokOrigoNagyon megnőtt Orbán Viktor első unokája, Aliz: friss fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180909-nagyon-megnott-orban-viktor-elso-unokaja-aliz-friss-foto.htmlRégen láttuk már Orbán Viktor első unokáját, a kis Alizt, Orbán Ráhel és Tiborcz István első gyemekét.TV + SztárokOrigoIlyen visszajelzéseket kapott Istenes Bence a német csatornátólhttp://www.life.hu/sztarok/20180909-ilyen-visszajelzeseket-kapott-istenes-bence-a-nemet-csatornatol.htmlIstenes Bence Németországban, a Sky csatornán vezeti az X Factort. Eddig csak pár adás ment le, de úgy tűnik, nagyon elégedettek a magyar műsorvezetővel.TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoMegtörte a csendet Ariana Grande: így búcsúzott elhunyt szerelmétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180909-megtorte-a-csendet-ariana-grande-igy-bucsuzott-elhunyt-szerelmetol-mac-millertol.htmlEgy képpel búcsúzott exétől, Mac Millertől Ariana Grande énekesnő.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.