párkapcsolat barát Fresh Andi szerelem énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudta magában tartani boldogságát Fresh Andi, végre megmutatta szerelmét. 

Fresh Andi sokáig volt egyedülálló, de végre leszámolt a szingliséggel. Az énekesnő már nyilatkozott is párjáról, megtudhattuk, hogy egy régi barátság alakult át gyengéd érzelmekké. "Egy 15 éve tartó barátság alakult át szerelemmé úgy huszonnégy óra alatt. Annyira természetes minden vele, nincsenek kérdések, ami persze, tényleg annak is köszönhető, hogy már nagyon régóta ismerjük egymást" - mondta akkor Fresh Andi. Arra sem kellett sokat várni, hogy Andi megmutassa, ki is a szerelme. Bár a férfiról nem ez az első kép Andi Instagram-oldalán - hiszen 15 éve jó barátok -, de párként ez az első közös képük.

Sztárházasságok, amik egy évik sem tartottak: Jennifer Lopez és Renée Zellweger is meggondolták magukathttp://www.life.hu/sztarok/20180917-sztarhazassagok-amik-egy-evik-sem-tartottak-jennifer-lopez-renee-zellweger.htmlA holtomiglan holtodiglan gyakran nem tart a sírig, de vannak extrém rövid házasságok, főleg a sztároknál. Úgy tűnik, hogy az ő kapcsolataik kevesebbszer állják ki az idő próbáját, van, hogy egy év is elég ahhoz, hogy minden tönkremenjen. Íme, egy lista azokról a sztárházasságokról, melyek nemhogy a kritikusnak tartott 7. évet, de még az elsőt sem élték meg. TV + Sztárok--Zséda nagyon dögös melltartó nélkül: új klipjéből nem maradt ki a szexi eleganciahttp://www.life.hu/sztarok/20180917-zseda-nagyon-dogos-melltarto-nelkul.htmlKülönleges, ugyanakkor dögös videoklip készült Zséda új dalához. Az énekesnő igazán szexi melltartó nélkül. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoDancs Annamari szerint nem volt ok nélkül, hogy Kerényi Miklós Máté elhagytahttp://www.life.hu/sztarok/20180917-dancs-annamari-szerint-nem-volt-ok-nelkul-hogy-kerenyi-miklos-mate-elhagyta.htmlDancs Annamari és Kerényi Miklós Máté szakítása váratlanul érte a rajongókat, de mint kiderült, a színésznőt is, de már sikerült túltennie magát a szakításon, és újra rátalált a szerelem. TV + SztárokOrigoIstenes Bence találkozott Giovane Élberrel, gyerekkori kedvenc focistájávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180917-istenes-bence-talalkozott-giovane-elberrel-gyerekkori-kedvenc-focistajaval.htmlA müncheni Allianz Arénában találkozott gyemekkora kedvenc focistájával Istenes Bence. Az élményt követőivel is megosztotta közösségi oldalán. TV + Sztárok--44 évvel fiatalabb modellt szeret Flavio Briatorehttp://www.life.hu/sztarok/20180917-44-evvel-fiatalabb-modellt-szeret-flavio-briatore.htmlA pletykák szerint egy 44 évvel fiatalabb hölgyet hódított meg Flavio Briatore. TV + Sztárok--Egy kislányról nevezték el a Linda című sorozatothttp://www.life.hu/sztarok/20180917-rola-neveztek-el-a-linda-cimu-sorozatot.htmlCsak kevesen tudják, de alapvetően egy kislány keresztneve adta az ötletet a Linda tévésorozat címadásakor. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.