Keleti Andi felgyújtotta férjét A legbátrabb párosban

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
A legbátrabb páros felgyújtás Keleti Andrea tűz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legbátrabb páros című műsorban Keleti Andi és férje is részt vettek, és bizony nagyon sok embert próbáló feladatot teljesítettek. Andi például felgyújtotta férjét.

Keleti Andi és férje, Zoli részt vettek a TV2 A legbátrabb páros című műsorában, Izgalmas, érdekes és veszélyes feladatok teljesítettek. Keleti Andi ugyan sok mindentől fél, a kamerák előtt összeszedte bátorságát és olyan kihívást is véghezvitt, amiről soha nem gondolta volna, hogy sikerülhet. A házaspár a Mokkában mesélt az élményeikről, amely közül a legemlékezetesebb az volt, amikor Andi felgyújtotta férjét.

Keleti Andrea és férje Fotó: Csudai Sándor - Origo

„Felgyújtottam Zolit. Égett, lobogott, mint egy fáklya. Én úgy gondoltam, hogy felgyújtom, (...) ez kevésbé félelmetes, mint a nagy szakadékok fölött balettozni. És az történt, hogy jött egy kaszkadőr, akinek ez a specialitása, a tűz, és ő készített föl minket erre a feladatra" – mondta Keleti Andi, és elárulta, a kaszkadőr előadása után már nem tűnt olyan egyszerűnek a kihívás. „Éreztük, hogy ez azért nem egy olyan egyszerű dolog" – tette hozzá a táncos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.