Pintér Adrienn Ada bajor hercegnőnek öltözött és alaposan közszemlére tette melleit: fotó

mell Pintér Adrienn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Adrienn az Októberfesten van és egy hatalmas korsó sörrel pózol.

Micsoda fotó: Pintér Adrienn az Októberfesten mulat egy hatalmas korsó sör társaságában. A szexi műsorvezető bajor népviseletbe öltözött, ami igencsak mélyen dekoltált:

hatalmas melleket villantott.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Cheers #cheers #oktoberfest

Pintér Adrienn (@pinter_adrienn_ada_official) által megosztott bejegyzés,

Keira Knightley keményen betámadta Katalin hercegnét: szerinte miatta lett szülés utáni depressziójahttp://www.life.hu/sztarok/20181006-keira-knightley-kemenyen-betamadta-katalin-hercegnet.htmlKeira Knightley keményen betámadta Katalin hercegnét: a világhírű színésznő elárulta a hercegné miatt lett depressziós. TV + SztárokOrigoZimány Linda evés közben pedikűröztet: kényeztetés a köbön - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181006-zimany-linda-eves-kozben-pedikuroztet-kenyeztetes-a-kobon-foto.htmlZimány Linda imádja kényeztetni magát, ez Instagram oldalán is látszik: csodás helyek, gyönyörű ruhák és finomabbnál finomabb ételek. Ezúttal pedig a szombatot makszolta ki. TV + Sztárok--Vasvári Vivien vicces öltözékben készül a Halloweenra: erre nem számítottunkhttp://www.life.hu/sztarok/20181006-vasvari-vivien-vicces-oltozekben-keszul-a-halloweenra-erre-nem-szamitottunk.htmlVasvári Vivien vicces videóval készül a halloween-ra. TV + Sztárok--Fenyő Iván révbe ért: komolyan tervez 11 évvel fiatalabb szerelmévelhttp://www.life.hu/sztarok/20181006-fenyo-ivan-revbe-ert-komolyan-tervez-11-evvel-fiatalabb-szerelmevel.htmlFenyő Iván 11 évvel fiatalabb szerelmével komolyan tervez, vele akarja leélni az életét.TV + SztárokOrigoKiszel Tünde Snapchat filterrel úgy néz ki, mint Cicciolina: még a melleit is kitettehttp://www.life.hu/sztarok/20181006-kiszel-tunde-snapchat-filterrel-ugy-nez-ki-mint-cicciolina-meg-a-melleit-is-kitette.htmlKiszel Tünde Snapchat filtert használt és Cicciolina lett belőle.TV + SztárokOrigoVárkonyi Andrea egy másik férfi miatt hagyta el 12 év után Bochkor Gábort? Azt beszélikhttp://www.life.hu/sztarok/20181006-varkonyi-andrea-egy-masik-ferfi-miatt-hagyta-el-12-ev-utan-bochkor-gabort.htmlVárkonyi Andrea és Bochkor Gábor kapcsolata 12 év után néhány hónappal ezelőtt ért véget. Az egykori szerelmespár már szét is költözött, közösen kiadott közleményükben azt írják, a legnagyobb egyetértésben váltak egy útjaik, lányukat, pedig ezután is közösen fogják nevelni. Egyes értesülések szerint egy harmadik fél is bekerült a képbe...TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.