Meghan Markle testvérét, Samantha Markle-t nem engedték be a Kensington-palotába

Samantha Markle Meghan Markle levél Kensington-palota
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle testvére megpróbált eljuttatni egy levelet a hercegnéhez, de a palota őrei visszafordították. 

Meghan Markle féltestvére, Samantha Markle mindig igyekszik középpontba kerülni, és bár nemrég bocsánatot kért viselkedéséért, úgy tűnik, nem hajlandó leállni. Az 53 éves nő elrepült az Egyesült Királyságba, és elment a Kensington-palotához egy levéllel. Nem tudni, mi állt a kézzel írt üzenetben, de nem sikerült eljuttatnia testvéréhez.

Meghan Markle testvére megpróbált bejutni a palotába: nem sikerült Forrás: Getty Images

A biztonsági őrök ugyanis visszafordították a féltestvért, akinek a kezében volt két papírmaszk is: az egyik Harryt, a másik pedig Meghant ábrázolja. Hivatalosan nem adtak ki közleményt a kínos esetről, egy forrás azonban azt nyilatkozta, meglehetősen beszédes, hogy nem engedték be Samanthát. „A Meghan, a nővére és az apja közötti viszály eddig nyilvánosan zajlott, nagy lépés, hogy Meghan nővére megpróbált szemtől szemben beszélni a hercegnével, a tény, hogy nem engedték be, nagyon sokat elmond" – mondta a forrás.

Gyönyörű ékszertervezőt szerethet Brad Pitthttp://www.life.hu/sztarok/20181008-gyonyoru-ekszertervezot-szerethet-brad-pitt.htmlA hírek szerint újra szerelmes Brad Pitt: a színészről és állítólagos új párjáról lesifotók is készültek. TV + Sztárok--Camilla hercegné nem megy el Eugénia hercegnő esküvőjérehttp://www.life.hu/sztarok/20181008-camilla-hercegne-nem-megy-el-eugenia-hercegno-eskuvojere.htmlCamilla hercegné kihagyja Eugénia hercegnő pénteki esküvőjét, korábban ugyanis már elígérkezett egy iskolai rendezvényre. TV + Sztárok--Kárpáti Rebeka a Csak show és más semmiben kapott munkáthttp://www.life.hu/sztarok/20181008-karpati-rebeka-a-csak-show-es-mas-semmiben-kapott-munkat.htmlA Csak show és más semmiben láthatják már a nézők Kárpáti Rebekát. Most az is kiderült, hogy mi lesz a feladata. TV + SztárokOrigoMegyeri Csilla reagált rajongójának, aki azt feltételezte róla, hogy babát várhttp://www.life.hu/sztarok/20181008-megyeri-csilla-reagalt-rajongojanak-aki-azt-feltetelezte-rola-hogy-babat-var.htmlMegyeri Csilla vicces választ adott annak a rajongójának, aki azt feltétezte a csinos tévésről, hogy babát vár. TV + Sztárok--Béres Alexandra a rászoruló gyermekekért kampányol: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181008-beres-alexandra-a-raszorulo-gyermekekert-kampanyol.htmlBéres Alexandra is csatlakozott az UNICEF kampányához, mely a rászoruló gyermekeket segíti, hogy azok egészségesen és biztonságban tudjanak felnőni. Összesen tizenhét, a maga területén kiemelkedően sikeres ember állt a kampány mellé, Béres Alexandra pedig a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elárulta, hogy ő miért csatlakozott az akcióhoz. TV + Sztárok--Oláh Gergő álruhába öltözött, nem ismerte fel az X-Faktor zsűrije: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181008-olah-gergo-alruhaba-oltozott-nem-ismerte-fel-az-xfaktor-zsurije-video.htmlA X-Faktor egy korábbi győztese, Oláh Gergő megtréfálta a műsor zsűrijét. Álruhában állt eléjük, ám csak akkor jöttek rá, kivel is van dolguk, amikor énekelni kezdett. Puskás Peti pedig még akkor sem. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.